BİLECİK YENİ STADINA KAVUŞUYOR

Bilecik Edebali Stadı'nın yenilenmesi için hazırlanan projenin ihale sonuçlanırken, 2'inci aşama olan inşaat ihalesi Şubat ayı içinde yapılacağı öğrenildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Ocak 2021 Çarşamba 15:24
611 Okunma
BİLECİK YENİ STADINA KAVUŞUYOR

Bilecik Edebali Stadı'nın yenilenmesi için hazırlanan projenin ihale sonuçlanırken, 2'inci aşama olan inşaat ihalesi Şubat ayı içinde yapılacağı öğrenildi.

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik'e yapılması planlanan yeni stadyum için geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleştirilen proje ihalesinin sonuçlandığını bildirdi.

Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak yeni stadın kente hayırlı olmasını dileyen Yağcı, “Şehrimiz yeni stadına kavuşuyor. Gençlik ve Spor Bakanlığınca yatırım programına alınan ilimiz Edebali Stadı proje ihalesi geçtiğimiz Eylül ayında yapılarak bugün itibarıyla neticelenmiş olup alttan ısıtmalı olarak yatırımın ilk aşaması tamamlanmıştır.

İkinci aşamada ise, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce Şubat ayı içinde inşaat ihalesi yapılacaktır. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor, şehrimize, gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Öte yandan yeni stadyum mevcut stadın bulunduğu alana yapılırken, eski stada geçtiğimiz yıllarda çürük raporu verilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle