BİLECİK ÜLKÜ OCAKLARI ESFANE LİDERİNİ ANDI

Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Bayraklı, Alparslan Türkeş’in vefatının 17’nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

04 Nisan 2014 Cuma 07:43
1124 Okunma
BİLECİK ÜLKÜ OCAKLARI ESFANE LİDERİNİ ANDI
banner15

Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Bayraklı, Alparslan Türkeş’in vefatının 17’nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, Türkeş’in Türk Dünyasının Başbuğu olduğunu belirten Alparslan, sözlerine şu şekilde devam etti:

 

“Büyük fikir ve dava adamı,  Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları kurucusu, Ülkücü Hareketin ebedi lideri Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beğ’in rahmet-i rahmana kavuşmasının 17’nci yıldönümünde kendisini minnet, hasret ve dua ile anıyoruz. Türk milleti, tarih boyunca zor ve sıkıntılı dönemlerden geçmiş ve bu hassas dönemlerde; Türk Milletine hakikati gösteren, tarihte örneklerine pek sık rastlanmayan müstesna şahsiyetler yani Başbuğlar milletimize yol göstermiştir. Başbuğluk; milletinin gelişimine, çağının akışına bir şeyler katan ve tarihe damgasını vuran insanları anlatan bir kavramdır. Türk Milleti’nin son Başbuğu Alparslan Türkeş; hiç şüphesiz bir neslin, bir milletin mimarı olma şerefine erişmiş ve yüreklerimizde kudretli bir sevdayı filizlendirerek; milli istiklal, toprak bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği yolunda, ölüme bile gözünü kırpmadan, yiğit ve gerçek bir sevda ile gitmiştir. Günü birlik meselelere hiçbir zaman prim vermeyen, bunun yerine büyük ülküleri gerçekleştirmeyi kendisine amaç edinen; milletin, devletin ve ülkenin 100 yıl sonraki geleceğini düşünen Başbuğumuz; hayatının her döneminde; güçlüklerden yılmayarak, tehditlere pabuç bırakmayarak, her türlü haksızlığın karşısında başını dimdik tutup; zorbalıklar önünde eğilmek nedir bilmemiştir.

  Ülkücü Hareket, Başbuğ Alparslan Türkeş’ten emanet almış olduğu sevdalarını, kaygılarını ve kavgalarını dün olduğu gibi bugün de layıkıyla taşımaya devam edecektir. İnanmış, samimi ve idealist Ülkücü Gençlik; emanete hiçbir zaman hıyanet nedir bilmeden ve Başbuğ Alparslan Türkeş’in mirası olan; Ülkü Ocaklarına her zaman sahip çıkarak, gerekirse geleceğini ortaya koyarak, bu kutlu yolda yürümeye devam edecektir. Bu kutlu yolda; sevdamız, davamız ve yüreklerimizde yaşayan, karanlıklarımıza ışık saçan; Başbuğ Alparslan Türkeş’in Vefatının 17’nci yıl dönümünde ve her günümüzde bir kez daha rahmet ve hasretle anıyoruz " diye belirtti.

Son Güncelleme: 04.04.2014 07:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle