BİLECİK'TEKİ TÜM İŞLERİNİ O YÜRÜTECEK

Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı önceden belde şimdi ise köy olan Çaltı'nın eski Belediye Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'nın danışmanlığı görevine getirilirken, Yılmaz ilk ziyaretini Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman'a yaptı. 

10 Ağustos 2018 Cuma 13:20
4960 Okunma
BİLECİK'TEKİ TÜM İŞLERİNİ O YÜRÜTECEK
banner15
banner18

Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı önceden belde şimdi ise köy olan Çaltı'nın eski Belediye Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'nın danışmanlığı görevine getirildi. Yılmaz, ilk ziyaretini Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman'a yaptı. 


  Çaltı eski Belediye Başkanı şuanda AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'nın danışmanlığını yürüten Osman Yılmaz Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaman, "AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'nın danışmanlığını yürüten Osman Yılmaz beye beldemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdik.

Güncel konular hakkında da bilgi ve görüş alışverişinde bulunduk. Kendisi bizim AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı aramızda bir köprü oluşturacak. Bu tür ziyaretleri haftada bir yaparak bizim sorunlarımızı kendisine iletecek. Bizlerde bu tür ziyaretlerde sesimizi milletvekiline duyuracak olan Osman Yılma beye yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.


  Öte yandan bu ziyaretin ardından Başkan Yaman, Sarmaşık Mahalle sakinleri bir araya gelerek, kendileriyle sohbet etti.

Son Güncelleme: 10.08.2018 13:22
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ARSLAN ALTINDİŞ 2018-08-11 21:28:16

YAKIŞIR BAŞKANIMA

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle