BİLECİK'TE SPOR MERKEZLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor merkezleri gençler ve çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.  

13 Haziran 2019 Perşembe 13:31
56 Okunma
BİLECİK'TE SPOR MERKEZLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
banner15

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor merkezleri gençler ve çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.  


  Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız konuyla ilgili yaptığı açıklamada, spor merkezlerinin bu yıl geçen yıldan fazla ilgi gördüğünü ifade etti. Yıldız, “İl Müdürlüğümüz tarafından her yıl geleneksel olarak 29 Haziran tarihinde başlatılan il spor merkezleri ve engelliler il spor merkezlerimize kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor. Kurumumuz personelleri çocuklarımız ile okullarında bir araya gelerek il spor merkezlerinde açılacak olan branşların tanıtımlarını gerçekleştirdiler.

Yaz tatillerini faaliyetlerimize katılarak geçirecek olan çocuklarımızın heyecanları görülmeye değerdi. ‘Haydi Bilecik, Bu Yaz Spora Başlamalısın’ sloganı ile önümüzde yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini istediğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi il spor merkezlerimize ve engelliler il spor merkezlerimize bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle