BİLECİK'TE PİTBULL VAHŞETİ

   Bilecik'te pitbull cinsi köpek ilk olarak bir kediyi parçaladı, ardından sahibine saldırdı. Kendini evine zor atan kadın, köpeğin vahşetinden son anda kurtuldu.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
02 Kasım 2018 Cuma 14:42
3700 Okunma
BİLECİK'TE PİTBULL VAHŞETİ
banner15
banner18

   Bilecik'te pitbull cinsi köpek ilk olarak bir kediyi parçaladı, ardından sahibine saldırdı. Kendini evine zor atan kadın, köpeğin vahşetinden son anda kurtuldu.

  Alınan bilgilere göre, Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Akmescit Sokak'ta bir evde beslenen pitbull cinsi köpek, yan evdeki Havva D.'nin kedisini kovalayarak evin bahçesine getirdi. Burada eve camdan içeri girmek isteyen kediyi öldüren pitbull cinsi köpek, sesler üzerine kapıya gelen kedinin sahibine de saldırdı. Kapıyı açması ile kapatması bir olan kadın, korku dolu anları cep telefonuna kaydetti. Köpek saldıracak bir şey bulamayınca müstakil evde oturan vatandaşın bahçesindeki eşyaları darmadağın etti.

  "Çok korktum"

  Kedisi ölen Havva D. o anları korku dolu gözlerle pencerenin arkasından izlediğini anlatarak, kapıyı kapatmasaydı köpeğin kendisine saldıracağını söyledi.

  Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ise bir ihbar üzerine olay yerine giderek telef olan kedi ile köpeği aldıklarını anlattı. Avcı, "Cumhuriyet Mahallesi'nden aldığımız ihbarla gittiğimizde bir pitbull cinsli köpek hem bir kediye hem de eve saldırmış. 

 Bunlar tehlikeli bir ırk. Bunları başıboş bırakmamak gerekiyor. Çocuklara zarar veriyorlar. Geçen hafta haberlerde izledik. Bir kız çocuğun derisini, kafa tasını parçalamış. Bu köpekleri kapalı ortamda bağlı tutalım. Ağızlıksız gezdirmeyelim. Saldırgan köpeği barınağımıza aldık. Bundan sonraki yaşamını barınağımızda geçirecek" dedi.

Son Güncelleme: 02.11.2018 18:11
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğrenci 2018-11-02 16:14:25

Asıl bu yaratığı beslemek vahşet, bunun sahibinede ceza vermek gerekir bu köpek beslenirmi

Avatar
suat ünsal 2018-11-02 17:58:15

köpeği beslemek vahşet değil, bu tip oldukça insancıl, uysal köpeklerde var. yetiştiren de suç var. madem saldırgan bağlamalıydın.

Avatar
Pitbull sever 2018-11-02 21:08:26

Beslemek vahşet demek çok yanlış bir kelime Allahın var ettiği canı kimse hiçe sayamaz illaki her köpek saldırma eyleminde bulunabilir sadece pitbullar saldırmıyo çocuklara insanlara kedilere geçen yıllarda alman kurdu cinsi köpekler fabrikanın güvenlik görevlisini öldürüp bi kısmını yemişlerdi bunu unutmayın pitbul diye insanlar kışkırtıyolar bende besleyen birisiyim ve köpeklerimden çok memnunum çocuk canlısı özellikle bebeklere karşı aşırı uysallar daha dışardaki kediye bile bir kere hav dememiştir ama biz insanlar olarak bu hayvanları kışkırtırsak pitbul olarak değil ufak bir kaniş cinsi köpeği bile kızdırırsak müdehale etmeye kalkarsak emin olun oda bizi ısırır ve şahit olduğum örneklerde var buna pitbulları yanlış tanıttılar halkımıza evet inatcı bi yapısı var doninant bi ırk ama bakabilmek çok önemli neyse işin kısası özet olarak pitbull beslemek veya her hangi bir ırkı beslemek vahşet değildir köpek kediyi kovalar bu iki iki dörttür doğanın düzeni bu vahşet diyerek sen bunu değiştiremezsin.

Avatar
Vatandaş 2018-11-02 19:37:36

Bu cinsten Vezirhan mahallesinde de var ama belediye falan hiç bir önlem almıyor.Bunların zaten bakılması yasak

Avatar
Hayvansever 2018-11-02 22:08:27

Öncelikle kedi için çok üzgünüm ama şimdi senin düşünemeyip bu hayvana yaratık demen ne alaka? Sonuçta her köpek kedi gördüğünde bunu yapmıyo mu? Nedir bu ön yargı? Beynin var kullanmayı denemelisin bence.

Avatar
mahalle sakini 2018-11-05 09:00:08

cumhuriyet mahallesi başı boş köpeklerle dolu zaten sokağa çıktığımızda korkarak yürüyoruz çocuklarımız okula gidip geliyor korkarak biran önce önlem alınması lazım illahim bir insanın zarar görmesimi lazım iş işten geçtikten sonra önlem alınsa ne çare

Avatar
Erkan 2018-11-07 00:16:46

Köpek bir suç işliyorsa kesinlikle cezası sahibine kesilmeli.senin cocuhun benim cocugum yok bu cins köpekler oldukca saldırgan yeri geliyor sahibi bile zaptedemiyor.gectigimiz aylarda yaşlı bir amcaya saldırdı manavda alışveriş yaparken kücücük bir cocuga saldırdı yetişkin kadına saldırdı ve bunlar olacak olmaya devam edecek.pitbul dogo arjantin her cins başı boş köpek tehlikelidir başı boş bırakılmaması gerekir gördügünüz zaman ihbar edin vatandaş.biz de hayvan severiz ama başımıza bu tarz bir olay gelirse ALLAH muhafaza daha dün izledim bir video dogo arjantin adamın bogazını dişledi ölene kadar bırakmadı adamı antalya da yaşlı adama saldıran iki pitbul sahibi bile kurtaramadı adamcıgı hangi uysallıktan bahsediyorsunuz kardeşim önlem alınmalı ve bu cins köpeklerin üremesi bakılması engellenmeli ve agıt ceza getirilmeli.

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle