BİLECİK'TE GENÇLİK TURNUVALARI BAŞLADI

Bilecik'te Bozüyük Belediyesi tarafından gençlik turnuvaları kapsamında düzenlenen plaj voleybolu ve  sokak basketbolu turnuvaları başladı.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
09 Ağustos 2018 Perşembe 16:00
210 Okunma
BİLECİK'TE GENÇLİK TURNUVALARI BAŞLADI

Bilecik'te Bozüyük Belediyesi tarafından gençlik turnuvaları kapsamında düzenlenen plaj voleybolu ve  sokak basketbolu turnuvaları başladı.  


  4 Eylül Mahallesi spor sahalarında zemine deniz kumu serilmesiyle oluşturulan sahada düzenlenen gençlik turnuvalarında, oluşturulan takımlar sokak basketbolu ve plaj voleybolu alanlarında birbirleri ile mücadele ediyorlar. Genç sporcuların yanı sıra çok sayıda Bozüyüklü spor sever etkinlik alanını doldururken, kurulan sistem ile birlikte turnuvalar müzik eşliğinde sürüyor. Tam bir festival alanına dönüşen etkinlik alanında dün akşam yapılan maçların ardından üst tura çıkan takımlar belirlenirken, turnuvalar önümüzdeki günlerde de aralıksız olarak devam edecek.


  Özellikle turnuvaya katılan genç sporcuların aileleri düzenlenen bu etkinlik için Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya ve belediye personeline teşekkür ederlerken, alanın adeta bir sahil kasabasını andırdığını belirttiler. Tüm hızıyla devam eden gençlik turnuvalarında heyecan her akşam devam ederken, maçlar saat 17.00 itibari ile 4 Eylül spor sahalarındaki etkinlik alanında başlıyor. Turnuvaları izlemek isteyen Bozüyüklü spor meraklılarının akşam saatlerinden itibaren turnuva alanındaki yerlerini alabilecekleri kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle