BİLECİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

   Bilecik’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri başladı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
28 Ekim 2018 Pazar 17:18
297 Okunma
BİLECİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI
banner15

   Bilecik’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri başladı.


 

 Cumhuriyet'in 95'inci yıl dönümünün kutlama törenleri; Bilecik Valiliği ve Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından burada törenler son buldu.

 Protokol üyeleri törenin ardından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde 'Cumhuriyet ve Atatürk' konulu resim sergisinin açılışı yaparak eserleri inceledi.


Törenlere, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, vali yardımcıları, Bilecik Milletvekilleri Selim Yağcı ve Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Nihat Can, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Müslüm Akdoğan, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nurgül Özbay, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, Baro Başkanı Halime Aynur, TSO Başkanı Şükrü Keskin, daire müdürleri, siyasi parti il başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle