BİLECİK MUHTARLAR DERNEĞİNDEN AK PARTİ İL BAŞKANINA ZİYARET

Bilecik Muhtarlar Derneği üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bilecik İl Başkanı seçilen Av. Kadir Bayrak’ı ziyaret etti.

09 Şubat 2015 Pazartesi 13:45
2697 Okunma
BİLECİK MUHTARLAR DERNEĞİNDEN AK PARTİ İL BAŞKANINA ZİYARET
banner15

Bilecik Muhtarlar Derneği üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bilecik İl Başkanı seçilen Av. Kadir Bayrak’ı ziyaret etti. 

 

 

  Ak Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete muhtarların yanı sıra, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve il yöneticileri katıldı. Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, yeni seçilen Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak’ın görevinde başarılar dileyerek, “Biz yeni il başkanımızın Ak Parti’ye gelmesinden sonra bütün muhtar arkadaşlarla toplandık.  66 tane köy ve mahalle muhtarı olarak ziyarete geldik. Ben yeni il başkanımızın şikayetlerimiz olduğunda destek olacağına ve yardım edeceğine eminim” dedi.

 

 

  KAMUDA GÖREV YAPAN ARKADAŞIN İSTİFASININ SON GÜNÜ

 

  Ak Parti Bilecik İl Başkanı Av. Kadri Bayrak ise; ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür ederek, hepsinden Allah razı olsun dedi. Bayrak, “Partinin çeşitli kademelerinde bugüne kadar görev aldık. Belediye meclis üyesiyim ve hala o görevimiz devam ediyor. Beni bu göreve uygun gördüler ve inşallah  bundan sonra birlikte hayırlı hizmetlere imza atarız. Ziyaretiniz için ve nezaketiniz için çok memnun oldum.

 

 

 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu anlamda. Önümüzde seçimler var. Kamu da görev yapan arkadaşların istifa süresinin son günü. 20 Şubat'a kadar biz aday adaylığı başvurusunda bulunacak arkadaşların adaylıklarını kabul edeceğiz. Ondan sonra da tabi bir periyot işleyecek.

 

 

  Kısmet olursa 28 Şubat- 1 Mart arasında temayüller yapılır. Nisan ayı gibi de bizim adaylarımız belli olup sahaya ineceğiz. Daha sonra sizleri de sıklıkla rahatsız edeceğiz, ziyaret edeceğiz. Bu manada sizden gayret, zaten desteğinizin olacağını biliyorum. Şimdiden bu süreci de sizinle paylaşmak istedim. Yine de bu nazik ziyaretinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Özel meselelerimizde, şikayetlerinizde, tavsiyeleriniz de her zaman bizi arayabilirsiniz” dedi.

 

 

 Konuşmaların ardından İl Başkanı ve muhtarlar arasında karşılıklı fikir alışverişi olduktan sonra ziyaret sona erdi.

 

 

Son Güncelleme: 09.02.2015 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle