BİLECİK KARADENİZLİLER DERNEĞİNDEN BASINA HAMSİ ZİYAFETİ

Bilecik Karadenizliler Derneği, geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri genel kurulun ardından yeni yönetim için bir tanıtım gecesi düzenledi.

10 Şubat 2016 Çarşamba 07:38
1473 Okunma
BİLECİK KARADENİZLİLER DERNEĞİNDEN BASINA HAMSİ ZİYAFETİ

  Bilecik Karadenizliler Derneği, geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri genel kurulun ardından yeni yönetim için bir tanıtım gecesi düzenledi. 

 

 

 Dernek binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Dernek Başkan Muharrem Tüfekçioğlu, sözlerine gündemde olan terör konusu ile başlayarak terörü lanetlediğini belirtti. Tüfekçioğlu, "Emniyet güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin diyoruz, ailelerine de başsağlığı diliyoruz. Bilecik Karadenizliler Derneği olarak bugün toplanmamızın sebebi, yeni kuruldan çıktık. 

 

 

  Siz değerli basın ile birlikte ve yeni yönetimle birlikte belli bir bilgilendirme amaçlı olup bundan sonra yapacağımız aktiviteler ile birlikte olabilmektir. Bizler 1997 yılında Bilecik'te Karadenizliler Derneğini kurduk. Kurmaktaki düşüncemiz, gurbette Karadeniz kökenli olanlara  örf ve adetlerine bağlı kalarak yardımlaşma noktasında bir hemşehri derneği olmasıydı. Daha sonra elini taşın altına koyması gereken zamanlarda bundan kaçınmayan ve herkesi kucaklayan bir dernek olduk" dedi.

 

 

 

 

“BİLECİK’İN EN BÜYÜK PROBLEMİ SAĞLIK”

  Tüfekçioğlu, Bilecik'teki sağlık sorunlarına da değinerek, “İş kazası geçirip bacağı kopma noktasına gelen bir vatandaşımızın saatlerce sevk için bekleyip daha sonra Yalova’ya sevk edilme gibi bir sağlık sorunumuz var. Bu noktalarda biz dernek olarak sesimizi çıkartmak istiyoruz. Bugün belki bir sağlıkla beraber bir start veriyoruz.

 

 

 Bu başlangıcı sizler kanalı ile duyurmak istiyoruz. Bunların en hızlı şekilde yerine gelmesi gerektiğine  inanıyoruz. Bundan sonra bu tarz sorunlarda gerek derneklerle, gerek odalarla birlikte iş birliği içerisinde olup, suskun kalan sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket edeceğiz. Bugün buraya geldiğiniz için bizleri onurlandırdınız, hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 Dernek yönetimi, konuşmasının ardından katılımcılara ve basına hamsi ikramında bulundu.

Son Güncelleme: 10.02.2016 07:38
Anahtar Kelimeler:
DernekHamsiKaradeniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle