BİLECİK İL ÖZEL İDAREDE ŞOK YER DEĞİŞİKLİĞİ

Bilecik İl Özel İdaresinde birimler arası koordinasyonu pekiştirmek amacı ile birim müdürlerinin yeri değişti.

03 Haziran 2014 Salı 04:01
2649 Okunma
BİLECİK İL ÖZEL İDAREDE ŞOK YER DEĞİŞİKLİĞİ

 Bilecik İl Özel İdaresinde birimler arası koordinasyonu pekiştirmek amacı ile birim müdürlerinin yeri değişti.

 İl Özel İdaresinde birim müdürlerinin üst görevlere hazırlamak, değişik birimlerde yetişmesini sağlamak, rutin görevlere yeni bakış açıları ve ivme kazandırmak amacıyla Birim Müdürleri arasında görev değişikliği yapma gereği duyulmuştur.

 İl Özel İdaresi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Mali Hizmetler Müdürlüğüne, Mali Hizmetler Müdürü Ozan Bakkal’ın atandı. Mali Hizmetler Müdürlüğü görevini ise Merkez İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Tektik atandı. Merkez İlçe Özel İdare Müdürlüğüne ise İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olan İbrahim Demir atandı. İbrahim Demirden boşalan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne ise Genel Sekreter Yardımcısı Musa Ünaldı vekaleten görevlendirildi.

 Halen boş bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne, Tarımsal Hizmetler Müdürü Ayhan Öztürk’ün atandı. Ayhan Öztürk’ten boşalacak Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne ise Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Tümer Aksulu’nun vekaleten görevlendirildi. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünde görevli tüm personelin Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü emrine görevlendirilmesi, bütçe yılı sonuna kadar Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne ait her türlü iş ve işlemlerin Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne personelince yürüteceği bildirildi. Halen boş bulunan Hukuk Müşavirliği kadrosununa Avukatı Sema Arıkan tarafından vekaleten yürütülmek üzere görevlendirildi.

 Bu yapılan görev değişliğinden dolayı İl Özel İdarede dengelerin nasıl değişeceği merak konusu oldu.

Son Güncelleme: 03.06.2014 04:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle