BİLECİK İL MÜFTÜLÜĞÜ VE DİYANET VAKFI BİLECİK ŞUBESİNDEN İFTAR

Bilecik İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi tarafından iftar yemeği düzenlendi.

28 Haziran 2016 Salı 03:45
785 Okunma
BİLECİK İL MÜFTÜLÜĞÜ VE DİYANET VAKFI BİLECİK ŞUBESİNDEN İFTAR

   Bilecik İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi tarafından iftar yemeği düzenlendi.

 

 

 

  Bir düğün salonunda düzenlenen yemeğe Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Vali Yardımcısı Abdulmuttalip Akdemir, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Murat Darçın, İl Emniyet Müdür Vekili Hicri Görgün, 9. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay Mehmet Yiğit, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve huzur evi sakinleri ile Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla birlikte mülteciler katıldı.

 

 

      İftar programı ilahi ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlarken oruçlar Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş'un dua ettirmesiyle açıldı. İftar programının ardından İl Müftüsü Necati Akkuş, Ramazan ayının manevi ikliminde paylaşmak, tanışmak, görüşmek ve birleşmek üzere iftar programını düzenlediklerini söyleyerek Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Son Güncelleme: 28.06.2016 03:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle