BİLECİK EMNİYET MÜDÜRÜ BEKTAŞ'A VEDA YEMEĞİ

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, yaş haddinden 17 Nisan'da emekliye ayrılacak olan Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş onuruna bir veda yemeği düzenlendi.

13 Nisan 2016 Çarşamba 07:53
1748 Okunma
BİLECİK EMNİYET MÜDÜRÜ BEKTAŞ'A VEDA YEMEĞİ

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, yaş haddinden 17 Nisan'da emekliye ayrılacak olan Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş onuruna bir veda yemeği düzenlendi.  

 

 

  Vali Nayir, Polisevi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Emniyet Müdürü Bektaş'ın görevini seven, uyum konusunda büyük başarı sağlayan hem kendi teşkilatıyla hem diğer birimlerle hem de Bilecik halkıyla gösterdiği uyumuyla iz bıraktığını söyledi. Tecrübesi, görevine bağlılığı, olgunluğu, paylaşma zihniyeti ve koordinasyona açık haliyle güzel işler çıkardığını ifade eden Vali Nayir, "Devlet ve kendi kurumu için gerçekten saygın hizmetlere imza atmış oldu. Bilecik'te görev yaptığı 15 aylık süre içerisinde herkesin sevgisini kazandı. Burada güzel birlikteliklerin bir parçası oldu. Sürekli yapıcı, olumluya sevk edici tavırlarıyla bizde güzel izler bırakarak aramızdan ayrılıyor. Bu ayrılığımız fiziki bir ayrılık, bizim açımızdan bir gönül ayrılığı değil. Bundan sonraki hayatını ailesiyle birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde geçirmelerini diliyorum" dedi.

 

 

  Emniyet Müdürü Bektaş ise tüm bürokratlara böyle güzel ayrılıklar göstermesi temennisinde bulunarak, fiziken ayrıldığını, kalben birlikte olduklarını söyledi.

  Yemeğe, Vali Nayir’in yanı sıra, Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alper Sır, Vali yardımcıları ve İlçe Kaymakamları, 9. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay Mehmet Yiğit, POMEM Müdürü Sadettin Aksoy, Baro Başkan Vekili Hasan Şahin, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant ve İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Emniyet Müdür Yardımcıları ile personel katıldı.

Son Güncelleme: 13.04.2016 07:53
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle