BİLECİK BOCCE İL SEÇMELERİ BOZÜYÜK'TE YAPILDI

Bilecik Bocce İl Seçmeleri, Bozüyük ilçesinde yapılan yapıldı. 14 okul takımının katıldığı seçmelerde dereceye giren okul takımları belirlendi.

12 Nisan 2016 Salı 04:13
1212 Okunma
BİLECİK BOCCE İL SEÇMELERİ BOZÜYÜK'TE YAPILDI
banner15

Bilecik Bocce İl Seçmeleri, Bozüyük ilçesinde yapılan yapıldı. 14 okul takımının katıldığı seçmelerde dereceye giren okul takımları belirlendi.  

 

 

  2015-2016 Eğitim öğretim yılı kapsamında Okul Sporları Bilecik Bocce İl Seçmeleri, küçükler, yıldızlar ve gençler kız -erkek kategorilerinde Bozüyük İlçesi Halk Eğitimi Merkezi bahçesinde gün boyu yapılan müsabakalarla tamamlandı. 14 Okulun katıldığı müsabakalarda sporcular takım halinde bocce sporunun özü olan fair-play ruhu içerinde yarıştılar. Müsabakalar dereceye giren takımlara madalya ve kupa takdimi ile sona erdi. 

 

 

  Kategorilerde ise sıralama şöyle gerçekleşti;

  Minik Kızlarda 1.’inci İçköy Orta Okulu, 2.’inci Yavuz Sultan Selim Orta Okulu, 3.’üncüler Kandilli Atatürk Orta Okulu ve Necatibey Orta Okulu oldu.

  Minik Erkeklerde 1.’inci Necatibey Orta Okulu, 2.’inci Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu, 3.’ünciler İçköy Orta Okulu ve Yavuz Sultan Selim Orta Okulu oldu.

 

 

  Yıldız Kızlarda 1.’inci Kandilli Atatürk Orta Okulu, 2.’inci İçköy Orta Okulu, 3.’üncüler Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu ve Albay İbrahim Çolak Orta Okulu oldu.

  Yıldız Erkeklerde 1.’inci Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu, 2.’inci Necatibey Orta Okulu, 3.’üncüler Yavuz Sultan Selim Orta Okulu ve Saffet Şeker Orta Okulu oldu.

 

 

  Genç Kızlarda 1.’inci Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2.’inci Kumral Abdal Anadolu Lisesi, 3.’üncüler İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi oldu.

  Genç Erkeklerde ise 1.’inci İmam Hatip Anadolu Lisesi, 2.’inci Şeyh Edebali Anadolu Lisesi, 3.’üncü Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi ve Kumral Abdal Anadolu Lisesi oldu.

Son Güncelleme: 12.04.2016 04:13
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle