BİLECİK BELEDİYESİ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından belediye personeline verilen iftar yemeğinde belediye çalışanları bir araya geldi.

08 Temmuz 2015 Çarşamba 05:05
1194 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından belediye personeline verilen iftar yemeğinde belediye çalışanları bir araya geldi.  

 

 

  Belediye Sarayı bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı'nın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye meclis üyeleri ile belediye çalışanları ve aileleri katıldı. Konuklarını girişte karşılayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada, geniş Bilecik Belediyesi ailesiyle birlikten çalışmaktan ve bir araya gelmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

  ''HEP BİRLİKTE EL ELE GÖNÜL, GÖNÜLE ŞEHRİMİZ İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİK''

 

  Bilecik Belediyesi olarak, şehrimize yönelik yapılan tüm çalışmalarda birlik, beraberlik ve hoşgörülü çalışmanın yer aldığını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

  ''Öncelikle, böyle güzel ve anlamlı bir Ramazan iftarında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Bütün İslam alemi olmak üzere siz değerli çalışma arkadaşlarım ve ailelerinizin Ramazan'ı Şeriflerini tebrik ediyorum.

 

 

  Davetimize icabet edip geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bu akşam gerçekten büyük ve geniş belediye ailesinin yanı sıra belediye meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte olmak keyif ve onur verici. Değerli kardeşlerim, bizler Bilecik'iz. Bizler birlikte Türkiyeyiz. Nerede bir güzellik varsa onu hep birlikte oluşturduk. 2004 yılında çıkmış olduğumuz medeniyet yolculuğunda sizlerle birlikte gerçekten üzerinde Şeyh Edebali Hazretlerinin, Ertuğrulgazi ve Dursun Fakih Hazretlerinin gözünün feri ve ayaklarını izi olan bu topraklarda güzel hizmetler gerçekleştirdik.

 

 

 Ben, bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde gösterilen bütün katkılardan dolayı çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepinizin bu anlamda gözlerinde öpüyorum. Az kişiyle çok iş yapmanın Bilecik'te örneklerini gösteriyoruz. Ama yapacaklarımız bitti mi? Hayır bitmedi. Üst kurulumuz olan belediye meclisimizden başlayarak, en uç noktada bulunan arkadaşımızla bu Kayı topraklarında cansiparane çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

 

  ''CENABI ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN''

  Toplum ve devlet yaşantısındaki birlik ve beraberliğin önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasını şöyle son verdi.

  ''Değerli kardeşlerim, Ramazan ayı her zaman dediğimiz gibi birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü ayı. Ramazan ayı aynı zamanda bolluk ve bereket ayı. Cenabı Allah'a çok şükür olsun ki ülkemiz birlik ve beraberlik içinde yaşadığı gibi bolluk ve bereketi de görüyor. İşte hep birlikte etrafımızdaki ülkeleri görüyoruz ki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yitirdiklerinde birçok sıkıntı ve zorluk ile karşı karşıya kalıyorlar.

 

 

 Başta Doğu Türkistan ve Uygur Türkleri olmak üzere birçok gönül coğrafyamızdaki dindaşlarımız, gönüldaşlarımız zalimane bir tutum ile karşı karşıya kalıyorlar. Bizler ülkemizde böyle güzellikler içinde yaşarken o kardeşlerimiz zulüm ve baskı altında yaşıyorlar.  Ben bu anlamda her birimizin en azından o kardeşlerimizin bu sıkıntıdan kurtulmaları ve huzura kavuşmaları için onlara dua etmemiz gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

 

 

 Cenabı Allah, onlara da sağlık ve mutluluk içinde yaşamayı, içinde bulundukları kötü durumdan kurtulmayı nasip etsin. Evet değerli kardeşlerim, bu akşam bizlerin davetine katılarak, yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, selamlarımı sunuyorum.''

Son Güncelleme: 08.07.2015 05:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle