''BEN DE SPOR YAPACAĞIM'' PROJESİ KAPSAMINDA 35 GENCE BİSİKLET DAĞITILDI

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ''Ben de Spor Yapacağım'' projesi kapsamında 35 gence bisiklet hediye etti.

19 Nisan 2016 Salı 07:09
1008 Okunma
''BEN DE SPOR YAPACAĞIM'' PROJESİ KAPSAMINDA 35 GENCE BİSİKLET DAĞITILDI

 Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ''Ben de Spor Yapacağım'' projesi kapsamında 35 gence bisiklet hediye etti.  

 

 

   Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençliğin kişisel, sosyal gelişimini desteklemeyi, gençlerin potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlamak amacıyla yürütülen ''Ben de Spor Yapacağım'' proje kapsamında Bilecik Pelitözü Gölpark'ta gerçekleştirilen kahvaltı ile 35 gence bisiklet hediye edildi. Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir'ın da katıldığı kahvaltıda, projeyle ilgili bilgi veren Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, bir milletin en büyük gücünün donanımlı ve iyi yetişmiş gençliği olduğunu belirtti.

 

 

   Yıldız, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız gençliğe yapılan yatırımın geleceğimize yapılan yatırım olduğu inancıyla, gençlerimizin yeteneklerini ortaya koyabilecekleri gençlik projelerine büyük destekler vermektedir. Bu projemiz 126 bin TL hibe desteği ile Bilecik’imize kazandırılmıştır.

 

 

  ‘Ben de Spor Yapacağım’ projesi spor yapma imkanı olmayan, yeteneklerini ortaya koyma fırsatı bulamayan gençleri tespit edip, bisiklet sporuna ve diğer sporlarımıza yönlendirerek, gençlerimizi sağlıklı, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için hayata geçirilmiştir '' dedi.  

 

 

  ''SİZLER DE İLERİDE BÜYÜK VE BAŞARILI SPORCULAR OLACAĞINIZA İNANIYORUM''

 

   Yıldız; konuşmasında, gençlerin ülkede ün yapmış başarılı ve şampiyon sporcular da gerçekten çok zor şartlar altında çok büyük fedakarlıklar yaparak şampiyon olduklarını hatırlatarak, "Hepsinin bir hayat hikayesi vardır. Sizlerin de ileride Hamza Yerlikaya, Naim Süleymanoğlu gibi büyük ve başarılı sporcular olacağınıza canı gönülden inanıyorum. Proje de 35 gencimize bisiklet, güreş, yüzme ve badminton branşlarında etkinlikler düzenlenecek. Bisiklet, kask ve eldivenler dağıtılarak, spor branşlarının tanıtımı yapılacak ve İl dışı Konya, Çanakkale ve Yalova illerimize bisiklet turları düzenlenecektir" diye belirtti.

 

 

  “BİZLERE DÜŞEN GÖREV DÜNYAYI DAHA YAŞANILIR BİR HALE GETİRMEK”

  Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir ise, insanlığın kurulduğundan beri iyilerin ve kötülerin mücadelesinin hep olduğu belirterek, "Hz. Adem’in çocukları Habil ile Kabil ile başlayan bu mücadele günümüzde de bütün hızıyla devam etmektedir. Bizlere düşen görev dünyayı daha yaşanılır bir hale getirmek için daha iyilerin sayısını arttırmak, kötülere galip gelecek iyi sayısına ulaşmaktır.

 

 

  Bu konuda da en büyük gayretimiz, gençlerimize iyi bir eğitim vermek, onları hayatın bütün sayfalarına hazır hale getirmek bizim en büyük görevimizdir. Bu projelerden de beklentimiz bu. Siz gibi kıymetli gençlerimizi, kendisine, ailesine faydalı hale getirerek geleceğimize daha ümitle bakmak mutlaka bizim en büyük hedefimiz olmalı. Bu projeler bu hedefe hizmet ettiği ölçüde bizim içinde kıymetli olacaktır. Bizler inanıyoruz ki, sizler önce kendi kıymetinizi bilip kendinize değer vereceksiniz" dedi.

 

 

  ''GELECEK İÇİN ENDİŞELERİMİZ AZALACAKTIR''

 

  Sözlerine devam eden Nayir, gençlerin öneminden bahsederek, ''Sizlerden ailenizin, toplumun beklentilerini çok iyi tespit edeceksiniz  ve bu ülkenin bütün insanlığın geleceği için sizleri eğitimin öneminin farkında olacaksınız. Bu projeler ile verilmeye çalışılan bu. Bu önemi fark ettiğiniz sürece bizlerde millet olarak, bütün insanlık olarak geleceğe daha güvenli bakarak gelecek için endişelerimiz daha da azalacaktır. İyiler ve kötüler mücadelesinde sizlerin iyilerin safında yer alacağınıza kesin inancımız vardır. Bu çalışmalar kendi aranızda ki arkadaşlığı geliştirerek sosyal hayat içerisinde ki rolünüzü sizlere bir kez daha hatırlatarak, sizin için güzel bir gelecek ülkemiz içinde iyi bir geleceğin oluşmasına fayda sağlayacaktır. Ben her şeyden önce bu projede yer alan öğrencilerimizi tebrik etmek istiyorum. Zamanlarını buna ayırmışlar burada yeni dostluklar oluşturmuşlar.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

 

  Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir'in konuşmasının ardından gençlere bisikletleri hediye edildi, toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Son Güncelleme: 19.04.2016 07:09
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGençlikGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle