BEM-BİR SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEDENİ SEVİNÇ’TEN BİLECİK ZİYARETİ

Bilecik'e gelen Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, il ve ilçe belediye başkanlarıyla Sosyal Denge Sözleşmeleri (SDS) yenileme toplantısında bir araya geldi.

14 Ocak 2015 Çarşamba 13:02
2236 Okunma
BEM-BİR SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEDENİ SEVİNÇ’TEN BİLECİK ZİYARETİ

Bilecik'e gelen Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, il ve ilçe belediye başkanlarıyla Sosyal Denge Sözleşmeleri (SDS) yenileme toplantısında bir araya geldi.

 

 

  Bilecik'te bir restoranda düzenlenen yemekli toplantının açılış konuşmasını yapan Medeni Sevinç, medeniyet değerleri olarak 'en hayırlımız, insanlara en faydalı olanınızdır' sözünü esas alarak bir araya geldiklerini belirtti. Sevinç, "Biz yerelde, yerel yönetim çalışanlarının dertlerini, sorunlarını derlemek, kamu çalışanların faaliyetlerini gözetlemek noktasında hamdolsun Türkiye'de çığır açmış sendikayız. Memur-Sen ailesi 800 bin üye sayısına ulaşmış, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşudur” dedi.

 

 

  “110 BİN ÇALIŞANIN 67 BİNİ BEN BİR-SEN ÜYESİDİR”

 

  Yerel yönetimlerde yaklaşık 110 bin kamu çalışanının, 67 bininin Ben- Bir-Sen üyesi olduğunu belirten Sevinç, “İlimizde de sağ olsunlar belediye başkanlarımızın özellikle emeği esas alan, işçinin alın teri kurumadan hakkını ödeme düsturunu esas alan fikirleriyle her zaman yanımızda yer almışlardır. Sendikamızı desteklemişlerdir. Hakkı üstün tutma gayretlerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Özellikle başkalarına vardığımızda artık eskiden küfür eden, döven, söven, öteleyen manasında değil kıran döken anlayışında değil, diyalogu esas alarak birlikte çok yol aldık hamdolsun Allah'a.

 

 

Bundan dolayı bugünün itibariyle de ben belediye başkanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bu vesileden dolayı müsebbip arkadaşlarımızdan Allah razı olsun diyorum. Bu etkinliği tertipleyen sendikamızın özellikle de Türkiye'de yeni bir seçim arifesine doğru giderken; "Bir olalım, iyi olalım, diri olalım" felsefesini esas alan medeniyet ittifakımızın güzel bir nişanesidir” dedi.

 

  “12 YIL İÇERİSİNDE ÜLKEMİZE ÇOK GÜZEL ESERLERİ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK”

 

 

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise konuşmasında; 12 yıl içerisinde ülkeye çok güzel eserleri hep birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, “Gerçekten Türkiye'de çıktığımız bu yolculuk bir medeniyet yolculuğu. Bu yolculuk sadece siyasi kadrolarla olmuyor, siyasi kadrolarla olduğu kadar sivil toplum örgütlerimizin de bu yolculukta yeri son derece önemli. Vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin yeri, konumu son derece önemli. Biz Bilecik Belediyesi olarak güzel bir sloganı ortaya koyduk başladığımızda. "Hep birlikte daha iyiye, daha güzele" diye bir hedefi ortaya koyduk. Ülkemizin bu medeniyet yolculuğunda da siyasetiyle, bürokrasisiyle, sivil toplum örgütüyle, vatandaşımızla, siviliyle, askeriyle kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına hep birlikte daha iyiye, daha güzele gitme mücadelesini yapıyoruz.

 

 

Bu geçen süreçleri ve yapılan bu eserleri tarihin altın harflerle yazacağını ben son derece eminim, inanıyorum. Çünkü çok güzel eserler ülkemiz adına gerçekleştirildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde de gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Ben bu anlamda gerçekten medeniyet anlayışında sivil toplum yapılanmasında katkı sağlayan sendikalarımızın başta bugün teşrif etmiş olan, bizleri onurlandıran çok değerli genel Başkan yardımcımız olmak üzere, sendikalarımızın tüm yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu onurlu, şerefli ve gerçekten itibarlı bir yolculuk. Yolculuk içerisinde olanlara ne mutlu diyorum" dedi.

 

 

  Yapılan konuşmanın ardından Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, belediye başkanlarına hediye takdiminde bulundu. Bem Bir-Sen İl Başkanı Güray Karamankaya da Sevinç'e, Osmanlı armalı bir tablo hediye etti.

 

 

  Toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bem Bir-Sen İl Başkanı Güray Karamankaya ve sendika üyeleri katıldı.

 

 

Son Güncelleme: 14.01.2015 13:02
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKZiyaretBembirsen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle