BELEDİYE BAŞKANININ EVİNDE ARAMA

Bilecik’in İnhisar ilçe Belediye Başkanı Ayhan Ödübek’in evinde polis arama yaptı.

22 Temmuz 2016 Cuma 11:14
4990 Okunma
BELEDİYE BAŞKANININ EVİNDE ARAMA
banner15

 Bilecik’in İnhisar ilçe Belediye Başkanı Ayhan Ödübek’in evinde polis arama yaptı. 

 

 

 Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi günü bir imamı ezan ve sela okumaması için darp edip, caminin şalterlerini indirdiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve dün partisi Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) istifa eden Bilecik’in İnhisar ilçesi Belediye Başkanı Ayhan Ödübek’in evinde İnhisar Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de bugün Başkan Ödübek'in evinde arama yaptığı öğrenildi. 

 

 

 Konu hakkında İHA muhabirine telefonda yapılan aramayı doğrulayan Başkan Ödübek, “Bir komiser beni aradı. Bana 'evimde arama yapacaklarını' söyledi. O sırada Eskişehir bulunuyordum. Hemen ilçeye geldim ve ekipler evimde arama yaptı. Aramada bir şey çıkmamış ve ne aradıklarını da bilmiyorum” dedi.


Son Güncelleme: 22.07.2016 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle