BAYRAMDA GÜVENLİK GÜÇLERİNİ UNUTMADILAR

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) tarafından "Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerimize Göndermesi Sizden" kampanyası düzenlendi.

28 Haziran 2016 Salı 10:46
1985 Okunma
BAYRAMDA GÜVENLİK GÜÇLERİNİ UNUTMADILAR
banner15
  Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) tarafından "Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerimize Göndermesi Sizden" kampanyası düzenlendi.  
 
 
 
  Ramazan Bayramının yaklaşması dolayısıyla PTT tarafından gerçekleştirilen kampanya sayesinde Doğu ve Güneydoğuda askerlik görevini yapan askerlere bayram kartı gönderiliyor. Örnek davranışa Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Vekili Hicri Görgülü, 9. Jandarma Alay Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit, İl Müftüsü Necati Akkuş, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, toplum destekli polisler ve vatandaşlar da kart göndererek destek oldu. 
 
 
 
  'Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası hakkında açıklama yapan PTT Bilecik Baş Müdürü Halit Taşpınar Güneydoğu ve Doğuda bulunan askerler için böyle anlamlı bir şey yapılmasına vesile olmanın mutluluğunda olduklarını belirtti. Sözlerine devam eden Taşpınar, "Milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Şirketimiz tarafından, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası düzenlendi.
 
 
 Bugün başlayan kampanyamıza katılacak katılımcılara üzerilerinde 'Size Minnettarız' yazısı ve 4 farklı obje bulunan kartlar ücretsiz olarak verilecek olup, katılımcılar  kartlarını yazdıktan sonra yine PTT iş yerlerimizde bulunan ve 13 il 127 adet polis ve jandarma karakolunu belirten listeden kartlarını göndermek istedikleri karakolu seçip yazacak, yine ücretsiz olarak PTT gişe görevlilerine teslim edeceklerdir.
 
 
 Türkiye'nin bütün PTT iş yerlerinden gönderilecek olan bu kartlar bayram öncesi 4 Temmuz Pazartesi günü varış adreslerine toplu halde teslim edilecektir" dedi.
 
 

Son Güncelleme: 28.06.2016 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle