BAYIRKÖY’E SINIF ATLATAN BAŞKAN

Bilecik merkez Bayırköy Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldeye yaptıkları ve yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

21 Ocak 2015 Çarşamba 14:03
3889 Okunma
BAYIRKÖY’E SINIF ATLATAN BAŞKAN
banner15

Bilecik merkez Bayırköy Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldeye yaptıkları ve yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

 

 

Yaman, , gençlerin önemini anlatırken ilk olarak hesap vereceği kişilerin gençler olduğunu belirtti. Gölet projesinden Havuz projesine kadar yapılan ve yapılmakta olan bir çok projeye değinen Yaman, “Bayırköy'de hızlı tren projesini gerçekleştirdikten sonra Devlet Demir Yolları ile normal yük taşımacılığındaki hattı iki hatta çevirecek.

 

 

Yani, şu anda Bayırköy'ün için de 2 ya da 3 hat var, ama Bayırköy'ün çıkışında tek hat var. Bu hatlar gelişli gidişli olacak. İlimizde etkili olan yoğun kar yağışı il merkezlerinde ve oto yollarda hayatı olumsuz etkilese de belde belediyesi olarak biz  elimizden geldiğince  vatandaşlarımızı mağdur etmemeye çaba gösterdik  25 Kasım 2013 tarihinden geçerli olmak üzere ,6360 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununa istinaden, 2012 Yılında yapılan Referandumla ,Beldemize katılan Sarmaşık Mahallemize giden yolları yoğun uğraşlar sonucu ulaşıma açarak  vatandaşlarımızı da mağdur etmedik ”dedi.

 

 

Başkan Yaman ayrıca, beldede, doğalgaz projelerinin kısım, kısım tamamlandığını dile getirerek, “Doğalgaz firmasıyla sürekli irtibat halinde olduklarını, yapılan çalışmalar ile Bayırköy’ ün büyük bölümüne doğalgaz verileceğini, doğalgazın getirdiği rahatlık ve temizliği Bayırköy halkına sağladık.

 

 

Sosyal Tesis projeleri içinde yer alan, yarı olimpik yüzme havuzu, düğün salonu, kafeterya gibi bölümlerin yer aldığı önemli bir projeyi beldeye kazandırmaktan son derece mutluyum.  Bu yapılan tesisin üzerini de kapatılacağım.

 

 

Doğan deresi denen mevkide, zemin etütleri ve sondaj çalışmaları tamamlanan GÖLET projesinin ihalesinin yapılarak hayata geçirilerek, olası taşkınlarda suyun hızını keserek, su sıkıntısını önleyeceğiz. Arazilerin susuz bırakmayarak ayrıca gölet etrafına yapılacak piknik ve sosyal faaliyet alanları ile bölgeyi hareketlendireceğiz” dedi.

 

Son Güncelleme: 21.01.2015 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle