BAYIRKÖY TARİHİNDE BİR İLK YAŞATAN BAŞKAN

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman 2’inci kez seçildiği Başkanlık görevine dualar eşliğinde başladı.

04 Nisan 2014 Cuma 15:29
2824 Okunma
BAYIRKÖY TARİHİNDE BİR İLK YAŞATAN BAŞKAN

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman 2’inci kez seçildiği Başkanlık görevine dualar eşliğinde başladı.  

  Bilecik merkeze bağlı Bayırköy Ak Parti Belediye başkanı Mustafa Yaman Bayırköy tarihinde 2 kez üst üste Belediye Başkanı seçilerek bir ilki başardı. Aynı zamanda aldığı yüzde 52’lik oy oranı ile Bilecik İl birinciliğini de elinde bulunduran Başkan Yaman, bugün Cuma namazı sonrası Belediye Başkanlığı önünde halkına pilav ikram etti.

  Pilav ikramından sonra halka seslenen Başkan Yaman, seçim sürecinin Bayırköy’de biraz sıkıntılı geçtiğini belirtti. Yaman, “  30 Mart seçimleri geldi geçti. Biraz sıkıntılar çektik ama 30 Mart akşamı her zaman söylediğimizi yaptık ve bugün karşınıza o duygu düşünceler ile başkan olarak çıktık. Rozetimizi çıkardık, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) adayı idik biz burada. Seçimleri de rabbim bize nasip etti kazandık ve rozetimizi çıkardık. Bundan sonra Bayırköy’de yaşayan halkımızın Belediye Başkanı olarak görevimizi sürdüreceğim bundan kimsenin şüphesi olmasın “ dedi.

  Konuşmasının ardından kürsüye gelen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, böyle özel ve güzel günde Bayırköy halkı ile olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Yağcı, “ Değerli kardeşim Mustafa Yaman Bayırköy’de bir ilki gerçekleştirdi. İlk defa üst üste 2’inci dönem hizmet etme şansı bulması ile öncelikle bu başarısı sebebi ile teşkilatımızı ve kendisiniz canı gönülden kutluyorum “ diye belirtti.

  Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kesilen kurban’ın ardından  Belediye Başkanlık binasına geçildi. Programa Bilecik Ak Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı  İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş,İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı

Son Güncelleme: 04.04.2014 15:29
Anahtar Kelimeler:
BayırköyMustafa Yaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle