BAŞKAN YALÇIN'IN ANKARA ZİYARETLERİ

23 Mart 2016 Çarşamba 09:12
994 Okunma
BAŞKAN YALÇIN'IN ANKARA ZİYARETLERİ
banner15
Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Ankara ziyaretleri kapsamında Pazaryerili olan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’nın yanı sıra birçok ziyaret gerçekleştirdi.
 
 
  Başkan Yalçın, Ankara'da ilk olarak AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’i Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti. İlçenin sorunları hakkında istişarede bulunan Eldemir ve Yalçın, Pazaryeri’ne yapılacak projeler hakkında konuştular.
 
 
  NABİ AVCI'YA ZİYARET
 
  Türkiye Büyük Millet Meclisinde hemşehrisi olan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’yı ziyaret eden Yalçın, ilçe hakkında istişarede bulundular. İlçenin eğitimi hakkında Bakan Avcı’ya bilgiler veren Yalçın, ilçenin eğitim düzeyin iyi olduğu belirtti.
  Son olarak Başkan Yalçın, Maliye Bakanlığında Bütçe Genel Müdürü Abdullah Kaya ve Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Tufan Büyükuzun makamında ziyaret etti.
 
 
  Ankara ziyaretler sırasında Başkan Yalçın’a Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan da eşlik etti.

Son Güncelleme: 23.03.2016 09:12
Anahtar Kelimeler:
Nabi AvcıBİLECİKZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle