BAŞKAN YAĞCI'NIN AK PARTİNİN 14. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti'nin 14. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; ''14 Ağustus 2001 tarihinde başta millet iradesine saygı düşüncesi olmak üzere, siyasi ahlak, demokrasi ve siyasi erdem anlayışlarını Türk siyaset tarihine kazandıran bir dava hareketi başladı'' ifadesini kullandı.

17 Ağustos 2015 Pazartesi 03:26
1041 Okunma
BAŞKAN YAĞCI'NIN AK PARTİNİN 14. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti'nin 14. Kuruluş yıl dönümü  dolayısıyla yayımladığı mesajında;  ''14 Ağustus 2001 tarihinde başta millet iradesine saygı düşüncesi olmak üzere, siyasi ahlak, demokrasi ve siyasi erdem anlayışlarını Türk siyaset tarihine kazandıran bir dava hareketi başladı'' ifadesini kullandı.

 

 

 Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti'nin kurulması ile birlikte; aynı zamanda dünya siyasetinde söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olan, Türk milletinin gücünü bütün dünyaya duyuran bir anlayışı da doğduğunu vurgulayarak, mesajında şunları kaydetti. AK Parti, kurulduğu ilk günden bu yana milletimizin teveccühüyle her zaman yükselişte olduğu gibi, insana saygı, milletin kararına saygı gibi değerlerin de yükselmesine olanak sağlamış bir dava hareketi olmuştur.

 

 

 

 

AK Parti; Atamız Şeyh Edebali'nin; ''İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın'' sözünün vücut bulduğu bir düşünceyi ortaya koyan bir hareket olmuştur. AK Parti, ülkemiz siyasi tarihine bu tür yüksek erdemleri kazandırmış olmanın yanısıra dönemi içerisinde gayri safi milli hasılamız yükselmiş, yaşam standardımız artmıştır. İhracat rakamları şu ana kadar görülmemiş değerlere kavuşmuştur. Enflasyon oranlarımız tek haneli rakamların üstüne çıkmamıştır. Sağlık alanında reform niteliğinde kararlara, uygulamalara imza atılmış ve yapılan köklü yeniliklerle vatandaşlarımızın yıllardır süren ilaç kuyruklarında bekletilmeleri, hastanede tedavi olmak için günlerce bekletilmeleri, doğum yapan kadınların borçlarından ötürü rehin kalmaları, vefat eden vatandaşın cenazesinin rehin kalması gibi büyük sorunların üstesinden gelinmiştir.

 

 

Yine aynı şekilde eğitimde, sosyal yaşamda reform niteliğinde değişim ve dönüşümlere imza atıldığı AK Parti döneminde çocuklarımız eğitimde şu ana kadar yararlanamadıkları onlarca fırsattan faydalandılar. Bunun sonucu da, insanlarımıza mutluluk, özgüven, geleceği daha güçlü ve olumlu görmek olarak yansıdı ve ''Yeni Türkiye Yolunda'' hedefinin birçok yönden temeli atılmış oldu.Her zaman ve her mekanda milletimizin teminatı olan AK Parti,  ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir.

 

 

Bu vesile ile 2053 ve 2071 Türkiye'sini muassır medeniyetler seviyesine çıkaracağımıza olan inanç ile partimizin 14. kuruluş yıldönümünü kutlar; Bu kutlu hareketin başlangıcıyla; şehrimize, ülkemize, ve dünyanın birçok noktasında Türkiye hakkında büyük ümitler taşıyan insanlara huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

 

 

Son Güncelleme: 17.08.2015 03:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle