BAŞKAN YAĞCI, ÇALIŞAN VE EMEKLİ OLMUŞ PERSONELE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Bilecik Belediyesi çalışanları, gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 07:19
1128 Okunma
BAŞKAN YAĞCI, ÇALIŞAN VE EMEKLİ OLMUŞ PERSONELE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Bilecik Belediyesi çalışanları, gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bilecik Belediye Sarayı bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı katıldı. İftarda bir konuşma yapan Başkan Selim Yağcı, hizmet süresi içinde 11’inci Ramazanı geride bıraktıklarını dile getiren Yağcı, “Bilecik adına gerçekleştirilen çalışmalarda herkesin emeği ve alin teri bulunuyor. 11 yıldır taşı mermer, toprağı, seramik, yaprağı ipek şehir; kuruluş ve kurtuluşun beşiği, Şeyh Edebali diyarı olan bu güzide topraklara, üzerinde Şeyh Edebali Hazretlerinin, Osmangazi Hazretlerinin, Dursun Fakih Hazretlerinin ayaklarının izi olan gözlerinin feri olan bu manevi topraklara hizmet etmenin haklı hazzını, mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

 Sizlerle birlikte çalışmaktan, sizlerle birlikte bu hizmetleri oluşturmaktan ve nesillerimize bu güzide şehri, onlara layık bir şekilde hazırlamaktan son derece mutluluk duyuyorum. Gerçekten Bilecik'imizde çok güzel hizmetleri, hayal denilen şeyleri hep birlikte gerçekleştirdik. Bu iftarımızda emekli olmuş çalışma arkadaşlarımız da var. İlk günden bu yana yapmış oldukları hizmet ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 ''KONULAN HER TAŞTA HEPİMİZİN EMEĞİ, ALIN TERİ VAR''

 Konuşmasına devamında Başkan Yağcı, konulan her taşta herkesin ortak duası, ortak alın teri ve ortak gayretleri olduğunu belirterek, “Hiçbirşeyi ne Belediye Başkanı tek başına yapabilir, ne de başka bir arkadaş kendi başına yapabilir. Biz bir ekibiz, bir takım ruhu içinde çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, sevgi ve saygı içerisinde çalıştığımız için, hak ve adaletle çalıştığımız için Allah'a çok şükürler olsun ki yaptığımız işlerde bereket oluyor, güzellik oluyor, iyilik oluyor ve güzel sonuçlar çıkıyor. Cenabı Hak, tekrar nasip etti. Biz 3. kez hizmet etme imkanı bulduk. Şu ana kadar şehrimizde iki dönem üst üste belediye başkanlığı yapmak kimseye nasip olmamıştı.

 Bizlere iki kez üst üste hizmet etme nasip olduğu gibi 3. kez de bu görevi yapmak fırsatı verildi ve yarım kalan hizmetlerimizi de tamamlamak imkanı doğdu. Vermiş oldukları bu destek ve fırsat dolayısıyla sizlerin huzurunda değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Biz de bu güven ve desteğe layık olmak gayretiyle çalışacağız. Ben bu iftar yemeğinde sizlerin vermiş olduğu destekten dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Bazen sert davranıyoruz, bazen kızıyoruz, bazen uzaklaşıyoruz. Ancak çalışma ortamı içinde güzel çalışmaları hep birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 09.07.2014 07:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle