BAŞKAN YAĞCI; "ALLAH BETERİNDEN KORUSUN" DEDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı geçtiğimiz günlerde yağmur sonrası yaşanan sel felaketiyle alakalı açıklamalarda bulundu.

04 Haziran 2014 Çarşamba 06:29
1564 Okunma
BAŞKAN YAĞCI;

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı geçtiğimiz günlerde yağmur sonrası yaşanan sel felaketiyle alakalı açıklamalarda bulundu.  

  Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Haziran ayı meclis toplantısı sonrası basın mensuplarına yaşanan sel ile alakalı açıklamalarda bulunan Başkan Yağcı, Yoğun bir sağanak yağışla karşılaştıklarını ve bundan kaynaklanan şehrin bazı noktalarında olumsuzluklarla karşılaştıklarını belirtti. Yağcı, "Tabiki temennimiz öncelikle bu olumsuzlukların hiç olmamasından yana. Ama burada sanki bazıları fırsatı ganimet bilerek Belediyeyi tömet altında bırakacak, Belediyeyi suçlayacak nitelikte yazılarda gördük. Bizim hedefimiz Bilecik Belediye Başkanlığı olarak marka bir şehiri oluşturmak marka bir şehiri oluşturmak için gerekli tetbirlerin gerekli gayretleri oluşturmak. Dünkü gibi yoğun bir yağışın olduğu şehri Bilecik'te baktığımızda sadece 4 noktada bie olumsuz görüntüye rastlıyoruz. Bunlarında bir kısmı özellikler şehrimizde çok yoğun yapılmakta olan inşaat çalışmaları sebebiyle oluşan inşaat atıklarından hafriyatlardan kum ve çakıl atıklarından kaynaklanan sistemin sağlıklı çalışmamasıyla ilgili bir nokta. Eğer dünkü yağış sebebiyle oluşan olumsuzluk Bilecik Belediyesi tarafından 10 yıldır yaptığımız alt yapı çalışmalarımız olmasa Bilecik'te ki insanımız daha büyük çapta mağdur olacak. Tabiki olanları yapılanları Bilecik'li hemşerilerimiz adına yeterli görmüyoruz fakat herşey bir başlangıcı ve devam eden bir süreci vardır. Biz en mükemmerlini yaptık demiyoruz ama en mükemmeli noktasında caba gösteriyoruz ve diyoruz ki dünden çok daha iyiyiz yarın ise daha da iyisini yapma noktasında çaba harcıyoruz. Basında çıkan haberlere baktığımda sanki bazı arkadaşların çok mutlu olduklarını görüyorum. Çok yoğun bir yağmurdu bunu hepimiz yaşadık bazı noktalarımızda mazgalların üstü kapanmış en ufak bir gazete parçası mazgalın kullanılmaz hale getirebiliyor. Allah beterinden korusun diyorum ve mağdur olan hemşerilerimede geçmiş olsun diyorum" dedi.

 


 

Son Güncelleme: 04.06.2014 06:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle