BAŞKAN FATİH BAKICI'DAN GEYVE BELEDİYESİNE ZİYARET

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı ziyaret etti.

13 Eylül 2018 Perşembe 13:02
223 Okunma
BAŞKAN FATİH BAKICI'DAN GEYVE BELEDİYESİNE ZİYARET

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı ziyaret etti.

 


  Başkan Bakıcı beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Barış Oğuz ile birlikte Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın misafiri oldu. Başkan Kaya, misafirlerini Geyve Belediyesi seyir serasında ağırlarken Başkan Bakıcı; Geyve Belediyesi Yöresel Ürünler Üretim Merkezi ve Sakarya Nehri Gondol ve Rekreasyon alanı projelerini gezerek incelemelerde bulundu.

Belediye faaliyetleri ile ilgili olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda Başkan Bakıcı, günün anısına Başkan Kaya’ya plaket takdim etti. Başkan Kaya’ya misafirperverliği nedeni ile teşekkür eden Başkan Bakıcı kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya da ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’yı Geyve Belediyesi seyir terasımızda ağırladık. Ardından Geyve Belediyesi Yöresel Ürünler Üretim Merkezi’mizi ve Sakarya Nehri Gondol ve Rekreasyon alanı Projelerimizi inceledik. Bu güzel ziyaret için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle