BAŞKAN BAKICI’NIN BİLECİK ZİYARETLERİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik’te bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

09 Ekim 2018 Salı 17:30
265 Okunma
BAŞKAN BAKICI’NIN BİLECİK ZİYARETLERİ
banner15

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik’te bir dizi ziyaretlerde bulundu. 


  Başkan Bakıcı, beraberindeki Belediye Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte Bilecik’te ilk olarak Eskişehir İl Jandarma Komutanlığından Bilecik İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu’nu ziyaret etti. Albay Ağaoğlu ile bir süre sohbet eden ve görevinde başarılar dileyen Başkan Bakıcı “Bilecik’teki göreviniz ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olsun” diyerek ziyaretinin anısına plaket takdim etti. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ağaoğlu’da Başkan Bakıcı’ya nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.


  Başkan Bakıcı ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Yılı Ana Kararnameleriyle yapılan görev yeri değişiklikleri ile Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığından Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ercan Ceylan’ı ve Nizip Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığından Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan ve aynı zamanda Adalet Komisyonu Başkanı Muhammet Göktaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ceylan’a ve Göktaş’a görevlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ceylan’a ve Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Muhammet Göktaş’a görevlerinde başarılar dileyerek günün anısına plaket takdiminde bulundu.


  Başkan Bakıcı, Bilecik’teki ziyaretlerinin ardından yol üzerinde görevlerini ifa eden polis memurlarının yanına da uğrayarak, görevlerinde kolaylıklar diledi.

 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle