BAŞKAN BAKICI VATANDAŞLARI TEK TEK DİNLİYOR

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, çarşamba günleri halk gününe gelen vatandaşları tek tek dinlerken istek ve talepler için de tüm imkanları kullanıyor. 

04 Ekim 2018 Perşembe 13:13
169 Okunma
BAŞKAN BAKICI VATANDAŞLARI TEK TEK DİNLİYOR
banner15

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, çarşamba günleri halk gününe gelen vatandaşları tek tek dinlerken istek ve talepler için de tüm imkanları kullanıyor. 


  Bozüyük Belediyesi’nde her hafta çarşamba günleri düzenlenen halk gününde vatandaşları AK Masa’da karşılayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kendisi ile görüşmeye gelen vatandaşlarla birebir görüşüyor. Beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu, Rasim Keskin ve başkan danışmanı Levent Tokmak ile birlikte vatandaşları dinleyen, istek ve talepleri ile yakından ilgilenen Başkan Bakıcı, kendisine iletilen sorunları ilgili müdürlere ileterek çözüm sürecinin hızlanmasını sağlıyor. “Hemşehrilerimiz bizim her zaman önceliğimizdir” diyen Başkan Bakıcı, "Haftanın her günü her saat vatandaşlarımızla birlikte olmak, onların istek ve taleplerine cevap vermek bizim önceliğimizdir.

Bizim amacımız Bozüyük’ümüze layıkıyla hizmet etmektir. Hizmetlerin odağında da hemşehrilerimiz bulunmakta. Ne zaman isterlerse belediyemizin ve bizim kapımız onlara her zaman açıktır. Göreve geldiğimiz ilk günden beri belirttiğimiz gibi ilçemizi birlikte yönetiyoruz. Bu anlamda onların da desteğiyle çalışmalarımızı sürdürüyor, ilçemize önemli hizmetler kazandırıyoruz. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimize bu yönde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle