BALAHATUN ANAOKULU'NDAN UNUTULMAZ YIL SONU GÖSTERİSİ

Bilecik Balahatun Anaokulu yıl sonu gösterileriyle minik mezunlarını verdi.

01 Haziran 2016 Çarşamba 06:43
1797 Okunma
BALAHATUN ANAOKULU'NDAN UNUTULMAZ YIL SONU GÖSTERİSİ
banner15

    Bilecik Balahatun Anaokulu yıl sonu gösterileriyle minik mezunlarını verdi.  

 

 

     Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen etkinliğe, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Balahatun Anaokulu Müdürü Sevim Çalışkan, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda konuşan Bilecik Balahatun Anaokulu Müdürü Sevim Çalışkan, 8 ay önce miniklerle okullu olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

 

 

    Çalışkan, "8 ay önce tatlı telaşla başladık. Zaman çok çabuk geçti ve eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Bu 8 ay içerisinde çocuklarımız ve siz değerli velilerimizle çok güzel zamanlar geçirdik. Balahatun Anaokulu olarak başarılı ve güzel bir yıl geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu gurura bir yenisini daha ekleyeceğiz ve çocuklarımızın hazırladığı yıl sonu gösterisini hep beraber izleyeceğiz.

 

 

    Ayrıca çocuklarımız bugün alacakları diplomayla okul öncesi çağı kapatarak ilkokul çağına adım atacaklar. Bugün alacakları diplomaların bundan sonraki hayatlarında alacakları birçok başarıya vesile olmasını diliyoruz " dedi. 

 

 

     Ardından Menekşeler, Laleler, Şirinler, Kelebekler, Papatyalar, Yıldızlar, Arılar sınıfları gösterilerini sergiledi. Kelebekler sınıfının düzenlediği semazen gösterisi ve Laleler sınıfının düzenlediği temel jimnastik hareketleri gösterisi yoğun ilgi gördü.

 

 

   Öte yandan program sonunda minikler öğretmenlerinin elinden diplomalarını aldı.

 

 

 

Son Güncelleme: 01.06.2016 06:43
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAnaokuluGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle