BAKIN NEYE İYİ GELİYOR

Bilecik'te yazın vazgeçilmez meyvesi üzüm tezgahlarda yerini alırken, cilt dostu üzümün kilosu 8 TL'den satılıyor. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Temmuz 2018 Salı 09:40
529 Okunma
BAKIN NEYE İYİ GELİYOR

Bilecik'te yazın vazgeçilmez meyvesi üzüm tezgahlarda yerini alırken, cilt dostu üzümün kilosu 8 TL'den satılıyor. 


  Bilecik Merkez Hürriyet Mahallesi’nde kurulan Kapalı Pazar’daki tezgahlarda üzümü gören vatandaşların yüzü gülerken, fiyatı el yakıyor.

Kilosunun 8 lira olması sebebi ile istedikleri satışı gerçekleştiremeyen üzüm satıcısı Bahattin Çalık, "Üzümlerimiz Mersin'in Tarsus İlçesinden geliyor. Kilosunu 8 TL'ye satıyoruz. Biz böyle kaplara koyduk bunlar yaklaşık 1 kilo geliyor. İlk çıkım olduğu için gören alıyor, yani çok fazla talep yok şuanda. Haftaya 5 TL'ye düşer, o zaman tabii ki alıcısı daha fazla olur" dedi. 

  İçinde yok yok


  Öte yandan uzmanlar üzümü A vitamini, B1 vitamini, C vitamini, E vitamini, demir, kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum ve fosfor gibi vitaminler ve mineraller açısından oldukça zengin bir besin olarak ifade edilirken, bu meyvenin kansere karşı koruma, stresi azaltma, cildin yaşlanmasını geciktirme gibi faydaları olduğunu belirtiliyorlar.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle