BAHÇELİEVLER ANAOKULUNDA KEP TÖRENİ

Bilecik Bahçelievler Anaokulunu bitiren 150 öğrenci, Anaokulu Andını okuyarak kep attılar.

02 Haziran 2016 Perşembe 07:13
1384 Okunma
BAHÇELİEVLER ANAOKULUNDA KEP TÖRENİ

Bilecik Bahçelievler Anaokulunu bitiren 150 öğrenci, Anaokulu Andını okuyarak kep attılar.  

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen geceye, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Okul Müdiresi Sevgi Uğurlu ve yaklaşık 500 davetli katıldı. Aday Öğretmen Makbule Tuğçehan Uğuz’un sunuculuğunu yaptığı gece, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

 

  Gecede konuşma yapan Bilecik Bahçelievler Anaokulu Müdüresi Sevgi Uğurlu, çocukların eğitim öğretim hayatının başlangıcı olan anaokullarında eğitime hazırlandığı belirterek, “Saygı değer anne ve babalar dünyanın en güzel ve en değerli varlıkları olan evlatlarımızı sizler sevgiyle donatmayı hedeflerken, bizler de bu sevgiyi tamamlayacak ve onları hayata hazırlayacak eğitimin temelini vermek için gayret gösteriyoruz.

 

 

 Esas olan bireyin kabiliyetine göre yön vermektir.Bu inançla eğer çocuklarımızın hayatına bir pencere açıp, temeline birkaç damla su ,ufkuna bir tutam ışık olduysak ne mutlu bize. Bahçelievler Anaokulunun incileri, sevgili öğrencilerim, kıymetlilerim hayatınız boyunca sağlıklı, mutlu ve başarılı olmanızı diliyor gözlerinizden öpüyorum” dedi.

 

 

  Konuşmanın ardından öğrencilerimiz hazırladıkları birbirinden güzel oyunları sergileyip velilerden tam not aldılar. Son olarak 150 öğrenci aynı anda Anaokulu Andını okuyarak kep atma töreni gerçekleştirdiler.

 

Son Güncelleme: 02.06.2016 07:13
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAnaokulu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle