BAHATTİN ŞEKER KINADI AMA BİLECİK CHP TEŞKİLATINDAN SES YOK

BAHATTİN ŞEKER KINADI AMA BİLECİK CHP TEŞKİLATINDAN SES YOK

10 Nisan 2014 Perşembe 09:00
2639 Okunma
BAHATTİN ŞEKER KINADI AMA BİLECİK CHP TEŞKİLATINDAN SES YOK

Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Bahattin Şeker, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayarak bir basın bildirisi yayımladı.  

  Şeker mesajında, salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında yaşanan provokatif saldırıdan dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve kendisinin şahsında tüm CHP camiasına geçmiş olsun dilediğini belirtti. Şeker, “Bu saldırı, sadece sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ne değil, millet iradesinin kalbi olan TBMM’ne, Türk düşünce,demokrasi ve siyaset hayatına yapılmış utanmazca ve ahlaksızca yapılmış bir provokasyondur. Bu düşünceler içerisinde, yetkili ve ilgili kişi ve kurumların, bu kışkırtmanın öncesinden saldırının gerçekleştiği güne kadar, olayın tüm ayrıntılarının ve sebeplerinin, neticeleri ile birlikte kamuoyuyla paylaşılmasını diliyorum. Çünkü bu kışkırtmanın sebepleri konusunda bir çok iddia gündeme gelmiştir. Vicdanı yaralayan bu hadisenin, başka bir tekrarının yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisine, Muhalefet partilerden birisi olan Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker kınama mesajı yayımladı. Fakat Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatından, Genel Başkanları adına kınama mesajı yayımlanmadı. Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili  Bahattin Şeker'in bile Muhalefet parti olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına kınama mesajı yayınlayıpda Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik teşkilatının hiç bir şekilde kınama mesajı yayımlaması dikkatlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 10.04.2014 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle