AYIN ÇALIŞANI UYGULAMASIYLA TEŞEKKÜR BELGELERİNİ ALDILAR

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü uygulamaya koyduğu "Ayın Çalışanı" kapsamında görevlerini layıkıyla yerine getiren 2 personelin teşekkür belgelerini aldılar.

29 Mart 2021 Pazartesi 12:39
148 Okunma
AYIN ÇALIŞANI UYGULAMASIYLA TEŞEKKÜR BELGELERİNİ ALDILAR
banner15

 Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü uygulamaya koyduğu "Ayın Çalışanı" kapsamında görevlerini layıkıyla yerine getiren 2 personelin teşekkür belgelerini aldılar.


Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, uygulama hakkında bilgi vererek, "İl müdürlüğümüzde şoför olarak görev yapan Remzi Taş ile güvenlik görevlisi Yasin Dalgaz kurumumuzun yeni başlatmış olduğu 'Ayın Çalışanı ' uygulaması kapsamında teşekkür belgesi almaya hak kazandı. Bu ay da 'Ayın Çalışanı ' uygulaması kapsa arkadaşlarımızı seçmiş bulunmaktayız. Her iki arkadaşımızda görevlerini layıkıyla yerine getirmekte olup, ayrıca özverili ve duyarlı davranışları ile farkındalık göstermişleridir. Her iki arkadaşımıza da bu davranışlarından dolayı teşekkür ediyor ve kendilerini tebrik ediyorum "dedi
Öte yandan, teşekkür belgesini almaya hak kazanan 2 personel belgeleri Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş'ın elinden aldı.A

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle