ATALARINDAN KALAN MİRAS

 Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, atalarından kalan miras topraklarda huzur içinde üretim yapan çiftçilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.  

22 Mayıs 2019 Çarşamba 13:20
505 Okunma
ATALARINDAN KALAN MİRAS
banner15

 Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, atalarından kalan miras topraklarda huzur içinde üretim yapan çiftçilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.  


  Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş merkeze bağlı köylerdeki çiftçileri ziyaret ederek, çiftçilerin sorunlarını dinledi. İstanbul'da çalıştıktan sonra emekli olup Kurtköy'e yerleşen İsmail, Bahtiyar Kumlu ve Abdurrahman ve Sabire Koyun çifti, şehir hayatının yoğunluğundan kaçarak köylerine döndüklerini anlatan İl Müdürü Yoldaş; "Hayatlarını atalarından kalan miras topraklarda huzur içinde sürdürüyorlar. Üreticilerimizin yanlarında olduklarını gerekli desteklere her zaman vererek bir bütün olarak hareket edeceğiz. Üretim var ise bizde varız" dedi.


"Bağ ve bahçeyle uğraşmak, insanı çok rahatlatıyor"


  Bahçelerin çeşitli meyve ve sebze yetiştiren çiftler "Şehrin yoğun gürültü ve temposunu terk edip toprakla uğraşmak çok keyifli bir yaşam. Bahçede sebze ekiyorum, onlarla uğraşıyorum, doğayla baş başa kalıyorum. İstanbul'da gürültüden çok sıkıldık. Bağ ve bahçeyle uğraşmak, insanı çok rahatlatıyor. Herkese tavsiye ederim" dediler. 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
icraaat istiyoruzz 2019-05-22 16:24:58

çiftçilkmi kaldııı gübrenin fiyatı kaç lira ya mazott ciftçilk bitmiş durumdaa köylü sehre gidiyorr böyle tarla tarla gezilceginee indirim yapılsınnn

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle