ASKER POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI

Bilecik Teyfikbey Caddesi üzerinde bulunan bir pasajda kavga eden askerleri polis zor ayırdı.

07 Haziran 2014 Cumartesi 12:19
6713 Okunma
ASKER POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI

 Bilecik Teyfikbey Caddesi üzerinde bulunan bir pasajda kavga eden askerleri polis zor ayırdı.

Edinilen bilgiye göre, Teyfikbey Caddesi üzerinde bulunan bir pasajda nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı iki asker arasında kavga çıktı. Yaşanan kavganın ardından bir asker kafa darbesi aldığı için yaralandı. Diğer askerin olay yerinden kaçması neticesinde yaralı askere müdahale etmek isteyen asayiş ekipleri zor anlar yaşandı.

 

 Teslim olmamak için direnen yaralı asker emniyet güçlerine direnince bazı polislerinin üstünde boğuşma sırasında yırtıklar meydana geldi. Olay yerine gelmeyen askeri inzibatların gelmemesi sebebi ile polis arabasına bindirilen yaralı asker Çarşı Polis Karakoluna götürüldü. Burada bekleyen asayiş ekipleri, merkeze 3 kere anons edip inzibatların hala gelemediklerini bildirdiler.       Yaklaşık yarım saat inzibatın gelmesinin bekleyen görevliler en sonunda inzibatın gelmesi ile yaralı askeri teslim ettiler.

 

 

 Bilecik’te bu tip olayların her hafta yaşanmasından sıkılan halk asker çarşıya çıktığı zaman evden dışarı çıkamaz hala geldi. Bu yaşanan olayların çoğu çarşıya çıkan askerlerin alkol aldığı yada hamsu vadisi yürüyüş yolunda kullandıkları bağımlılık yaratan maddeleri çekmelerinden dolayı kendilerini kaybetmeleri sonucu yaşanıyor. 

 

Son Güncelleme: 07.06.2014 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle