ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GÜNEYDOĞUDAKİ POLİSLERE ANLAMLI ŞİİRLER VE RESİMLER

Bilecik Atatürk İlkokulu anaokulu öğrencileri tarafından yılsonu mezuniyet etkinliği düzenlendi.

13 Haziran 2016 Pazartesi 08:21
979 Okunma
ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GÜNEYDOĞUDAKİ POLİSLERE ANLAMLI ŞİİRLER VE RESİMLER

    Bilecik Atatürk İlkokulu Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliği kapsamında Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine, manevi destekte bulunmak amacıyla yazdıkları şiirleri ve yaptıkları resimleri gönderdiler. 

 

 

  Atatürk İlkokulu Salonu'nda düzenlenen yıl sonu etkinliği, Vali Ahmet Hamdi Nayir'in eşi Münevver Nayir, Okul Müdürü Hüseyin İşgören ve öğrenci velilerinin katıldı. Etkinlik, anaokulu öğretmeni Ayşe Avseven'in öncülüğünde öğrencilerin İstiklal Marşı, şiir ve öğrenci andını okumaları ile başladı. Ardından halk oyunları gösterisinde bulunarak minik öğrenciler hikaye anlatmaları ile devam etti. 

 

 

  MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI HEDİYE

 

 Atatürk İlkokulu tarafından hazırlanan "Bir olalım, iri olalım, diri olalım" projesi kapsamında anaokulu öğrencileri, Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine manevi destekte bulunmak amacıyla, 'Sizi seviyen sizin farkındayız', 'Vatan için yaptıklarınıza minnettarız' adlı yazdıkları şiirleri ve yaptıkları resimleri Güneydoğu'da ki İl Emniyet Müdürlüklerine postayla gönderdi.

 

 

  Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünün de destek verdiği proje amacının, yurdunu seven, ona gönülden bağlı olan, gerektiğinde de bu sevgi doğrultusunda vatanı için canını ve malını feda etmekten çekinmeyen insanlar yetiştirmek olduğu belirtildi.

 

 

  Öte yandan Atatürk İlkokulu öğrenci ve velilerinin desteği ile şehit polis aileleri ve yakınları için Polis Dayanışma ve Güçlendirme Vakfı’na bağış gerçekleştirilecek.

 

 

 

    

 

Son Güncelleme: 13.06.2016 08:21
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAnaokuluGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle