ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE ZAFERİ ANISINA OKUL BAHÇESİNDE HOŞAF VE EKMEK DAĞITTI

Bilecik’te anaokulu öğrencileri 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yıl dönümünü dolayısı okul bahçesinde hoşaf ve ekmek dağıttı.

18 Mart 2016 Cuma 13:17
1729 Okunma
ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE ZAFERİ ANISINA OKUL BAHÇESİNDE HOŞAF VE EKMEK DAĞITTI
banner15

Bilecik’te anaokulu öğrencileri 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale  Zaferi'nin 101'inci yıl dönümünü dolayısı okul bahçesinde hoşaf ve ekmek dağıttı.  

 

 

  Balahatun Anaokulu öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale  Zaferi'nin 101'inci yıl dönümünü dolayısı hazırladıkları etkinlikler kapsamında okulunun gösteri salonunda bir Çanakkale canlandırması yaptılar. Yapılan canlandırma oyunu sonunda Türk Bayrağı açan anaokulu öğrencileri “Çanakkale Geçilmez” yazılı kartona yazılmış bir pankart açtılar. Bu esnada salonda bulunun öğrencileri ayakta alkışladı.

 

 

  Balahatun Anaokuluna Müdüresi Sevim Çalışkan, Çanakkale Zaferi zor şartlar altında binlerce şehit verilerek kazanılmış mukaddes bir zafer olarak tarihteki yerini aldığını belirtti. Çalışkan, ”Bizler de öğrencilerimize bu günün önemine daha iyi anlatmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Çanakkale’de bir günün yemek menüsü olan sabah kahvaltı yok, öğlen hoşaf, akşam ekmek olduğunu biliyoruz.

 

 

Etkinlik sonunda velilere o günlerde yad etmek için hoşaf ve ekmek ikram edeceğiz. Bizlere böyle bir zaferin gururunu yaşatan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehit ve gazilerimizi şükranla anıyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

 

 

  Program okul bahçesinde tüm öğrencilere ve velilere hoşaf ekmek dağıtılarak sona erdi.

 

Son Güncelleme: 18.03.2016 13:17
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAnaokuluGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle