ANA KADEME YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

 AK Parti Bilecik Ana Kademe Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı Fikret Karabıyık başkanlığında yapıldı.     İl binasında yapılan toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit ve partililer katıldı.

16 Ekim 2018 Salı 14:18
169 Okunma
ANA KADEME YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
banner15

 AK Parti Bilecik Ana Kademe Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı Fikret Karabıyık başkanlığında yapıldı.  
  İl binasında yapılan toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit ve partililer katıldı.


  Toplantıda alınan kararların hayırlı olmasını dileyen AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, "Ana Kademe Yönetim Kurulu toplantımızı, Belediye Başkanımız Nihat Can, il disiplin kurulu ile parti içi demokrasi ve hakem kurulu üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Davetimizi kırmayarak toplantımıza teşrif eden belediye başkanımıza, il disiplin kurulu ile demokrasi ve hakem kurulumuza katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, alınan kararlarımızın ülkemize, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


  Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ise, “Ana Kademe Yönetim Kurulu toplantımızı, il disiplin kurulu ile parti içi demokrasi ve hakem kurulu üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Milletimizden aldığımız destekle ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Aldığımız kararların şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle