AMATÖR SPOR KULÜPLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SÖĞÜT’ DE YAPILDI

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısı'nın ikincisi bu yıl Söğüt ilçesinde düzenlendi

24 Ekim 2014 Cuma 11:59
1053 Okunma
AMATÖR SPOR KULÜPLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SÖĞÜT’ DE YAPILDI
Bilecik Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısı'nın ikincisi bu yıl Söğüt ilçesinde düzenlendi.
 
 
 
 
  Söğüt Spor Kulübünün öncülüğünde Söğüt’te bir restoranda gerçekleştirilen toplantıya, Söğüt Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkan Vekili Münir Taşdelen, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Nusret Tosun, İl Futbol Temsilcisi Engin Toku ve Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ile amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı. 
 
 
 
  Yenilen yemek sonrası konuşma yapan Söğüt Kaymakamı Mitat Gözen, ASFK Başkanı ile varsa sorunları ortak akılla çözmek üzere bir istişarede bulunmak ve hukuku arttırmanın asıl hedefleri olduğunu belirterek, “Hakikaten bu çok önemli bu toplantıların devam etmesi, sizin aranızdaki iletişimin gelişmesi, Bilecik'in amatör futbolunun gelişmesi bakımından önemli olduğu kadar saha ve tribündeki iletişime olana bitene de çok pozitif katkılar sağlayacaktır inancındayım” dedi.
 
 
 
 
  “BU YIL İKİNCİSİNİ DÜZENLEDİĞİMİZ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPIYORUZ”
 
  İkincisini düzenlediklerini Bilecik Amatör Spor Kulüpleri istişare toplantısına yaptıklarını ve katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Nusret Tosun, ilkini yaptıkları toplantının Osmaneli Belediye Başkanı, Osmaneli Belediye Spor ve Osmaneli Gençler Birliği Spor'un katkılarıyla Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yaptıkları belirterek, "Çok faydaları olduğuna inandığımız bir toplantıydı. Amacımız yönetim kurulunu ve başkan yöneticilerini kaynaştırmak, tanıştırmak. Kongreler yapıyoruz yeni yöneticilerimiz geliyor. Ben bu tür toplantıların devamını diliyorum. Dediğim gibi bu toplantılar çok verimli geçiyor. Ben hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
  “82 YILINDAN BU YANA SPORUN ÇEŞİTLİ KADEMELERDE GÖREV ALDIM”
 
  82 yılından sporun çeşitli kademelerinde ve sahanın her mevkide top oynadığını belirten Bilecik’in Vezirhan Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, “Hepinizin bildiği gibi ben de 82 yılından beri sporun çeşitli kademelerinde, sahanın her mevkinde oynadım. Spor kulüp başkanlığı yaptık, yöneticiliği yaptık. Burada aramızda benimle oynayan arkadaşlarımız vardır. Çeşitli kavgalar, gürültüler yapmışızdır, ama bunlar geçmiştir. Neticede spor yapıyoruz. Amatör spor bir hedefi yok önemli olan burada dostluk beraberlik birlik. Bu organizasyonu düzenlediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek dönemlerde bizlerde sizinle olacağız Vezirhan’da. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu birlik beraberlik dostluk olduğu sürece her şeyin üstesinden geliriz” diye ifade etti.
 
 
 
 
  “HEP BİRLİKTE ELE ELE VEREREK AİLE ORTAMI OLARAK FUTBOLU GELİŞTİRMEK”
 
  Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise; amaçlarının burada hep birlikte el ele vererek bir aile ortamı olarak futbolu geliştirmek olduğunu ifade ederek, “Gençlerimizi futbol sahalarına sürmek ve futbol sahalarındaki olan şiddeti ve anarşiyi önlemek. Geçen sene sayın kaymakam beyle tanışma fırsatı oldu ve kendisi spora ne kadar katkıda bulunduğunu, spor aşığı olduğunu, Söğütspor'un başarısında ve sahanın yapılışında katkıları bulunduğu biliyoruz. Her ilçemizdeki kaymakamlarımız keşke spora sahip çıksa. Böyle kişiler olduğu müddetçe sahalarda şiddet olayı olmaz, yaşanmaz.  
 
 
 
 Geçen ay istişare toplantısında Osmaneli'de yaptığımızda bütün kulüp, başkan yöneticileri hep birlikte dedik ki; sahada şiddet olmasın ne hikmetse ilk toplantımızda ve ilk maçımızda da şiddet olayına maruz kaldık. Güneş Spor ve Pazaryeri Spor müsabakasında istenmeyen olaylar yaşandı. Tabi burada müsabaka sonunda kulüp başkanları ve yöneticileri Güneş Spordan özür dileyip, nezakette bulundular. Bizler de ASFK başkanım olarak da görevliler hakkında suç duyurusunda bulunmadık. çünkü göstermiş oldukları saygıdan dolayı. Böyle bir şeylerin yaşanmasını kesinlikle ve kesinlikle istemiyoruz. Alt yapılar olduğu müddetçe üstteki oyuncu sıkıntımız kesinlikle olmaz” dedi.

Son Güncelleme: 24.10.2014 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle