ALTIN FİYATLARINDA 'MUTASYON' HAREKETİ!

İç piyasada gram altın sabah saatlerinde 470 liradan, çeyrek altın 760 liradan, Cumhuriyet altını da 3,123 liradan işlem görüyor.

21 Aralık 2020 Pazartesi 10:47
346 Okunma
ALTIN FİYATLARINDA 'MUTASYON' HAREKETİ!

İç piyasada gram altın sabah saatlerinde 470 liradan, çeyrek altın 760 liradan, Cumhuriyet altını da 3,123 liradan işlem görüyor.


Tacirler Yatırım tarafından hazırlanan altın analizinde şu ifadeler kullanıldı: "İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkede hızla yayılan koronavirüsün yeni bir türünün ortaya çıktığını açıkladı.

İngiltere'de  koronavirüsün daha hızlı yayıldığı belirtilen mutasyonunun tespit edilmesinin ardından Avrupa ülkeleri teker teker uçuşları durdurma kararı alırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika'dan Türkiye’ye olan uçuşların geçici olarak durdurulduğunu açıkladı.

Yeni haftanın ilk işlem saatlerinde, koronavirüsün mutasyonunun tespit edilmesi ile birlikte piyasalarda güvenli limanlara yönelik talebin arttığını görmekteyiz.

Ons altın bugün Asya seansında 1900 seviyesine ulaşırken, dolar endeksinin ise  90,49 seviyesine yükseldiği takip ediliyor.


Ons altın fiyatları bu sabah saatlerinde 1901 seviyesinden işlem görüyor. Altın fiyatları, Ağustos ayından bu yana sürdürmekte olduğu düşüş kanalının üst sınırına (kanal direncine) kadar yükselmiş durumda.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle