ALLAH HERKESE BÖYLE KOMŞU NASİP ETSİN

Bilecik'te ahşap bir evde çıkan yangında tek katlı ev kullanılmaz hale geldi.

17 Şubat 2015 Salı 21:12
4560 Okunma
ALLAH HERKESE BÖYLE KOMŞU NASİP ETSİN
banner15

 Bilecik'te ahşap bir evde çıkan yangında tek katlı ev kullanılmaz hale geldi.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Hakalmaz Sokak üzerinde Mehmet Acar'a ait evde henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı  yangın çıktı. Çıkan yangında ahşap ev kullanılmaz hale gelirken, yangına ilk müdahaleyi Mehmet Acar'ın komşusu Gökhan Güriçin yaptı. Güriçin, oturduğu sitesinde bulunan yangın tüpü ile yangına ilk müdahaleyi yaparak olası bir faciayı önledi.

 

 

Olay yerine gelen Bilecik Belediyesine ait itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdüler. Evde Mehmet Acar ile birlikte bulunan eşi Satife Acar ve oğulları Selçuk Acar (27) dumandan etkilenirken, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile tedbir amaçlı Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldılar. 

 

 

 "BAĞRIŞLARI DUYDUM YANGIN TÜPÜNÜ ALDIM BİNANIN İÇİNE GİRDİM"

 

 Çıkan yangına ilk müdahaleyi yapan Gökhan Güriçin, yangının olduğu evin karşısında oturduğunu belirterek, "Bağırış seslerini duyunca bir baktım evde küçük bir ateş gördüm hemen yangın tüpünü aldım, ilk başta binanın içine girdim ufak çaplı bir yangındı yangını söndürdüm fakat yün tarzı bir şeyler olduğu için birden alev aldı .

 

 

Daha sonra elektrik kontağından bir patlama sesi çıkınca ben geri çıktım, çıkmak zorunda kaldım itfaiyeye haber verdik itfaiyeyi bekledik yangın biraz büyük çaplı idi içeride. İçeride ilk etapta kimse yoktu fakat aile fertleri içeriye girip yangını söndürmeye çalışıyorlardı. Ama  ellerinde hiç bir şey yoktu çıplak ayakla falan. Muhtemelen süngerler ile sobayı tutuşturuyorlardı oda o aradan alev almış çünkü sobanın etrafında baya sünger vardı muhtemelen sobadan kıvılcım süngerlere sıçramış" dedi.

 

 

 " PATLAMALAR FALAN OLDU"

 

 Diğer bir görgü tanığı Halil Kocakenar ise, bağrışmalar olunca camdan baktığını ve yangını görünce hemen itfaiyeyi aradığını belirtti Kocakenar, "Dumanlardan sonra patlama oldu. Komşulardan biri yangın söndürücü ile içeriye girdi süngerler falan vardı. Yangın söndürücüyü tuttukça daha çok alev aldı. Patlama ile birliklte elektrikler de kesildi. Kendileri iyiydi ancak kadın şoktaydı eşi tekrar içeriye sokmadı daha sonra ise ambulans geldi aldı götürdü “dedi. 

 Çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana  geldi. Hastaneye kaldırılanların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 17.02.2015 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle