AKARYAKIT KAÇAKÇILIĞI İLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eylem planı koordinasyon toplantısı yapıldı.

05 Nisan 2014 Cumartesi 10:58
707 Okunma
AKARYAKIT KAÇAKÇILIĞI İLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

 Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eylem planı koordinasyon toplantısı yapıldı.

 "Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Eylem Planı" kapsamında planlanan eylemlerin uygulanması amacıyla, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan bazı akaryakıt bayilerinin farklı dağıtıcı firmalardan ürün alan akaryakıt bayilerine ait ürünleri akaryakıt istasyonlarında satışa sunmaları, madeni yağ satışı yapan firmaların nakliye firmalarınca kullanılan araçlara yakıt olarak madeni yağ satışı yapmaları ve bölgede bulunan akaryakıt bayileri ile madeni yağ üretim tesislerinin denetimlerinin yapılabilmesi için karma denetim gruplarının teşkil edilmesi görüşüldü.

 Toplantıda ayrıca, İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığınca hazırlanan kaçakçılıkla ilgili sunum yapıldı.

 Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özudoğru, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, Cumhuriyet savcısı Murat Ağaoğlu, Bursa Gümrük Muhafaza Bölge Amiri Mükerrem Koçak ve Ticaret İl Müdür Vekili Şinasi Balta katıldı.

Son Güncelleme: 05.04.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle