AK PARTİ'LİLER HAYIR PİLAVINDA BULUŞTU

Bilecik’te AK Parti'liler Cuma Namazı sonrası dağıtılan hayır pilavında bir araya geldiler.

21 Kasım 2015 Cumartesi 07:43
1548 Okunma
AK PARTİ'LİLER  HAYIR PİLAVINDA BULUŞTU

Bilecik’te AK Parti'liler Cuma Namazı sonrası dağıtılan hayır pilavında bir araya geldiler.  

 

  AK Parti Bilecik İl Başkan Yardımcısı Murat Eğilmez’in anneannesi Fahriye Küçükkibar’ın vefat yıldönümü sebebiyle dağıtılan hayır pilavında AK Parti'liler bir araya geldi. Bilecik Şeyh Edebali Türbesi yanında bulunan Orhan Gazi Camii'nde Cuma Namazı sonrası dağıtılan hayır pilavı etkinliğine; AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başkan Vekili Nihat Can, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Haşim Balcı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, aile yakınları ile cami cemaati katıldı.

 

 

  AK Parti Bilecik İl Başkan Yardımcısı Murat Eğilmez, anneannesi Fahriye Küçükkibar’ın vefat yıldönümü olduğunu belirterek, “Bugün anneannem için hayır pilavı dağıttık. Bizleri yalnız bırakmayan başta milletvekilim ve belediye başkanım olmak üzere herkese teşekkür ederim. Allah geride kalanlara sağlık versin” dedi.

 

Son Güncelleme: 21.11.2015 07:43
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPilavAkparti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle