AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ELDEMİR OSMANELİ'NDE PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Kurban Bayram öncesi Bilecik'in Osmaneli ilçesinde pazar esnafını ziyaret etti.

03 Eylül 2016 Cumartesi 07:20
667 Okunma
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ELDEMİR OSMANELİ'NDE PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

     Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Kurban Bayram öncesi Bilecik'in Osmaneli ilçesinde pazar esnafını ziyaret etti.  

 

 

       Milletvekili Eldemir’i, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti il ve belediye meclis üyesi ve AK Parti Osmaneli ilçe teşkilatı üyeleri karşıladı. Milletvekili Eldemir, ilk olarak ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi. Ardından ilçe belediyesini ziyaret eden Milletvekili Eldemir, Başkan Şahin'den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

 

     Burada bir açıklama yapan Başkan Şahin, milletvekilinin ilçelerine teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, "Değerli Milletvekilimiz Halil Eldemir Osmaneli'de halkımızla birlikteydi. Kurban bayramı öncesi Cuma Pazarımızda halkımızın, köylümüzün, esnafımızın büyük ilgi gösterdiği vekilimiz, Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizi de ziyaret etti.

 

 

  Osmaneli yatırımlarını ve son durumlarını birlikte gözden geçirdik. İlçemiz sorunlarına her zaman destek olan ve yatırımlarımıza, projelerimize Bakanlıklardan yardımlar konusunda öncülük eden değerli vekilimiz ile Osmaneli de yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz. Değerli vekilimize çok teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Osmaneli hedeflerine hızla ilerliyoruz” dedi.   

 

Son Güncelleme: 03.09.2016 07:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle