AK PARTİ İLÇE VE BELDE TEŞKİLATLARINDA BAYRAMLAŞTI

 AK Parti Bilecik İl Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısıyla Bilecik’in ilçe ve beldelerinde bayramlaşma törenine katıldı.  

15 Ağustos 2019 Perşembe 12:28
144 Okunma
AK PARTİ İLÇE VE BELDE TEŞKİLATLARINDA BAYRAMLAŞTI

 AK Parti Bilecik İl Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısıyla Bilecik’in ilçe ve beldelerinde bayramlaşma törenine katıldı.  


  AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ve parti üyeleri, Bilecik’in Gölpazarı, Yenipazar, İnhisar, Söğüt ve Osmaneli ilçelerinde bayramlaşma törenlerine katılarak, buradan da Bilecik’in Bayırköy, Vezirhan ve Dodurga beldesindeki törene katıldılar. 


  Burada bir açıklamada bulunan İl Başkanı Karabıyık, “Kurban Bayramı dolayısıyla parti teşkilatımızla birlikte ilçe ve beldelerimizde bayramlaşma törenlerine katıldık.

Hemşehrilerimizle sohbet ederek bayramın mutluluğunu, sevincini birlikte paylaştık. Rabbim bizlere nice bayramlarda buluşmayı nasip etsin inşallah. Kuruluştan bugüne partimizde emeği geçen tüm büyüklerimizin ve kardeşlerimizin bayramlarını kutluyor, sevgi ve saygı ile selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
reis duy sesimiziii 2019-08-15 12:36:35

beyefendilerin keyiflerine bakk hala secim hazimetinden konusmuyorlarrr kocaelii izmit chp aldı diye il baskanı istifa ettiii eeee yenilginin hazimeti yanımıza kar kaldı velasıl kelamm

Avatar
Bilecikli11 2019-08-16 07:58:41

bilecigi yediniz resmen belediyeye koymadıgınız adam kalmadı mütehitlerden almadıgınız rüşvet kalmadı rezil kefazeler utanmadan birde millete selam veriyorlar ahlaksızlar

banner22

resim yükleresim yükle