AK PARTİ'DE ADAYLAR BELLİ OLDU

  AK Parti'nin Bilecik'te ilçe ve belde belediye başkan adayları büyük bir heyecanla beklenirken, listenin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün onaylandığı öğrenildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Ocak 2019 Perşembe 11:24
3254 Okunma
AK PARTİ'DE ADAYLAR BELLİ OLDU
banner15
banner18

  AK Parti'nin Bilecik'te ilçe ve belde belediye başkan adayları büyük bir heyecanla beklenirken, listenin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün onaylandığı öğrenildi.

 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi'ne sayılı günler kala AK Parti'nin Bilecik'te ilçe ve belde belediye başkan adayları büyük bir heyecanla bekleniyor. İlçe ve belde belediye başkan adaylarının listelerinin büyük bir titizlikle hazırlandığı öğrenilirken, son halinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğu öğrenildi. Listenin bugün Cumhurbaşkanın onayladığı yarın AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve İl Başkanı Fikret Karabıyık'a tebliğ edileceği öğrenildi.

Öte yandan AK Parti İl Teşkilatı 13 Ocak Pazar günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde saat 17:00'da düzenleyeceği Aday Tanıtım Toplantısı ile ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıklayacağı bildirildi. Mevcut belediye başkanları içinde iki üç isimde sürpriz yaşanacağı gelen iddialar arasında.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
......VAY........ 2019-01-11 21:52:11

BU HABER DOĞĞRUUUUYYSSAAA::::::::::::::::::::::::TAYYİP ERDOĞAN VE DEVLET BAHÇELİCE....................OSMANELİDE """"""DE """"cumhur ittifakı """"""""""-----olacak denilmiş---DEMEKTİR......."""""hem de nasıl"""".............VAY...............(cumhur ittifakı yerlerinden biri görülmüş demek ki osmaneli)).........VAY............hayırlısı olsun,,,,hayırlı olsun...

Avatar
......VAY........ 2019-01-11 21:52:36

BİLECİK MERKEZDE,,,,,,,,,,BİLECİK MERKEZDE,,,,,,,,,,,,,,"""""""""""bahattin şeker"""""""""in,,,,,,,,,,,,,BAĞIMSIZ ADAY OLACAĞI KONUŞULUYOR............. BİR DE......................((((tabi ,,,,,doğruyollu,,,,,refahyollu,,,,mhpli,,,,...........bahattin şeker....bir de bu,,,,,,,,,,,,,,,,,,SEÇİLİRSE,,,,kimbilir ne düşünceler vardır,,,,,,,,seçim sonrasında bir de))))))))))):::::::::::::::::::::::EĞER DOĞRUYSA,,,,,bu da,,,,,hayırlı olsun,,,,,bilecik için hayırlısı olsun...........................VAY........

Avatar
……….VAY…………… 2019-01-12 12:48:12

ilçe beldeler için BAKALIM 13 OCAK PAZAR GÜNÜ(YARIN)NE ÇIKACAK,,,,,,,,,,,,”””””””””””CİVCİV Mİ,,,,ÇIKACAK ..kuş mu çıkacak””””””””ZARF MÜHÜRLÜYMÜŞ,,,,,,,,,,,,tayyip erdoğanca imzalanmış deniyor daha,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BAKALIM NE ÇIKACAK,,,,,,””””””” ,,,,,,,,,,,,””””””””””CİVCİV Mİ,,,,ÇIKACAK ..kuş mu çıkacak””””””””””””””””””””””da deniliyor.HAYIRLI OLSUN,,,,,,,,,,hayırlısı olsun

Avatar
…………………. 2019-01-12 19:00:20

((değil sadece akparti,,akpartililik,,,,HER NE PARTİYİ ,,partililiği ilgilendirence,,,,,,RESMİ BAŞVURU SÜRESİ DEVAM EDİYOR DENİYOR)))…………………………..DAHA VARSA,,,,,,,,,BAHATTİN ŞEKER GİBİ,,,,,,,,,,,ADAY OLACAKLAR,,,,,,,,,daha varsa,,ADAY OLMALILAR da olsun(amin)……………………((RESMİ BAŞVURU SÜRESİ DEVAM EDİYOR DENİYOR)))

Avatar
…………………. 2019-01-12 19:00:44

[[[[[[[[[[[ https://www.sabah.com.tr/gundem/2018/12/15/ysk-yerel-secim-takvimini-acikladi ]]]]]]]]]]]

Avatar
………HAY……… 2019-01-12 19:01:26

31 MARTA KADAR …………..((doğruluklara dair,,,yanışlıklara dair,,,,yapılmalılara dair,,,,yapılmamalara DAİR)))))))……………her hakikat konuşulduğunca,,,konuşulsun,,,,,,,,,,,,planlar,,,yol haritaları,,,,OLUŞTURULABİLECEĞİNCE OLUŞTURULSUN……………..31 MARTTA ,,,kanaaat REYLERİ,,,,,,,,her ne vatandaşlığımızca BİLDİRİLSİN DE,,,,,,,,,,,,,,,,,,EN GÜZELİ İLE ..ferahlıklar ihsan olsun(amin)………

Avatar
………HAY……… 2019-01-12 19:01:55

………………………………………………13 OCAKTAYIZ Kİ,,,,,,,,,,,,31 marta var daha iki buçuk ay……………………………………DEĞİL SADECE BİLECİK MERKEZ İLÇE,,,,,,,HER NE İLÇELİLİĞİMİZE,,,,beldeliğimizde,,,,,,,,,,,,,,,,,,ÜLKEMİZİN HER YERİNDE ………. ferahlıklar ihsan olsun(amin)………HAYIRLAR İHSAN OLSUN(AMİN)

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle