93 YAŞINDAKİ AMCA BAHÇELİ'YE DERT YANDI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Bilecik’te bir takım ziyaretlerde bulundu.

26 Şubat 2014 Çarşamba 16:51
2606 Okunma
93 YAŞINDAKİ AMCA BAHÇELİ'YE DERT YANDI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Bilecik’te bir takım ziyaretlerde bulundu.

Bu ziyaretler kapsamında Bilecik’in İnhisar ilçesine gelen Devlet Bahçeli burada hakla seslendi. Konuşmasının sonlarına doğru kürsüye yaklaşan Teyfik Üzer (93) Bahçeli’yi dinledi. Konuşmasının ardından Teyfik Üzer sohbet eden Bahçeli,  sen niye geç kaldın toplantıya üşümüşsün gel içeri diyerek Teyfik Üzer’i seçim bürosuna götürdü. Burada Teyfik Üzer’e hatırını soran Bahçeli, halinin çok iyi olduğunu belirtti. Üzer, “ Ben 93 yaşındayım Başbakanın konuşmasını kınadım. Belki beni hapse atarlar ama yine de söyleyeyim. Biliyorsun Antalya da adam çıktı Başbakana portakal para yapmıyor dedi. Başbakanda “Ananı da alda git “ dedi. O bize dedi. Bizde çiftçiyiz. Be kardeşim senin 3 öğün yediğin sebze ve meyveyi o adam yetiştiriyor. Oradan beğenmiyorum ben “ dedi.

 

Teyfik Üzer’in konuşmasının ardından Bahçeli iyi etmişin tespitin çok güzel. Al ananı da diyor adam söylenir mi bu laf ne gerek var dedi. Bahçeli daha sonra Teyfik ağa bize müsaade et biz gidelim. Misafirin eleyecek kışı yok diyerek Bilecik’in İnhisar ilçesinden ayrıldı.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2014 16:51
Anahtar Kelimeler:
Bahçeli BilecikInhisar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle