9 ÖĞRENCİ TEŞVİK DESTEĞİ ALMAYI HAK ETTİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden 9 öğrenci Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) tarafından destek alamaya hak kazandı.

15 Ağustos 2014 Cuma 10:07
1564 Okunma
9 ÖĞRENCİ TEŞVİK DESTEĞİ  ALMAYI HAK ETTİ

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden 9 öğrenci Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) tarafından destek alamaya hak kazandı.

 

 

 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, TUBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında 9 öğrencilerinin desteklenmeye hak kazanıldığı belirterek, “TUBİTAK tarafından Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji, Tıbbi Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler alanlarında öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek için lisans öğreniminde yapacakları araştırma projelerine destek veren 2209/A - Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı 2014 yılı 1’inci dönem başvurularının sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara Üniversitemizden de  9 öğrencimizin  Araştırma Projeleri TÜBİTAK 2209-A programı kapsamı ile desteklenmeye hak kazanmıştır. Desteklemeye hak kazanan öğrencilerimiz ise; Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu. Fen Edebiyat Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencilerinden İrem Özel, Nurcan Gümüş, Şifanur Güngör, Mühendislik Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Fethi Candan, Makina ve İmalat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Mustafa Ahmet Bilgin, Doğan Şakir Boztepe, Doğuş Şahin, Kimya ve Süreç Mühendisliği Bölümü öğrencisi Özge Kavuşan, Sibel Taşkıran bu projede destek almaya hak etmişlerdir” diye belirtildi.

Son Güncelleme: 15.08.2014 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle