9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİ O SEKTÖRÜ VURDU

  Bilecik'te Kurban Bayramı öncesi bayram çikolataları ve şekerleri tezgahlardaki yerini alırken, satıcılar 9 günlük bayram tatilinin satışlara olumsuz yansıdığını söyledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Ağustos 2018 Cuma 12:15
1243 Okunma
9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİ O SEKTÖRÜ VURDU
banner15

  Bilecik’te Kurban Bayramı öncesi bayram çikolataları ve şekerleri tezgahlardaki yerini alırken, satıcılar 9 günlük bayram tatilinin satışlara olumsuz yansıdığını söyledi.

  Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Bilecik'te çarşıların boşluğundan şikayetçi olan esnafın işlerinde durgunluk yaşanıyor. Kurban Bayramı öncesi bayram şekerlerinin tezgahlarda yerini aldığını ancak satışların durgun geçtiğini anlatan esnaf İlhan Öztürk, "Şeker fiyatlarımız 8 liradan başlıyor. 16 liraya kadar devam ediyor.

 Çikolata grubu da en ucuzu 12 liradan başlayıp, kilosu 80 liraya kadar çıkıyor. Ramazan Bayramı'ndaki fiyatlar aynı ama Ramazan'dan sonra zam geçişi var. Normalde geçmişti ama biz Ramazan'da aldığımız için ürünleri zammı tezgahlara yansıtmadık. Tatil 9 gün olduğu için bu bayram çok fazla bir yoğunluk yok. Ama yine olana Allah bereket versin diyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 17.08.2018 14:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle