7. DURUŞMA DA ERTELENDİ

Şişecam Grubuna bağlı Camiş Madencilik ile Kristal-İş Sendikası arasında 'Yetki ve İşkolu' belirlemesi davasında görülmeye devam ediyor.

12 Nisan 2016 Salı 08:59
1479 Okunma
7. DURUŞMA DA ERTELENDİ

   Şişecam Grubuna bağlı Camiş Madencilik ile Kristal-İş Sendikası arasında 'Yetki ve İşkolu' belirlemesi davasında görülmeye devam ediyor.

 

 

   Bilecik Asli Hukuk Mahkemesi'ndeki bugünkü 7’inci duruşma, iş yerinde bilirkişi heyetinin hazırladığı raporların istenmesi sebebiyle 7 Haziran 2016 tarihine ertelendi. Duruşma sonrasında Bilecik Adalet Sarayı önünde basın açıklamasında bulunan Kristal-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Feyzi Güler, mahkeme sürecinin 2014 yılından bu yıla kadar devam ettiğini anlattı.

 

 

   Güler, “2014 Eylül ayından bu tarafa süren Camiş Madencilikteki arkadaşlarımızın mahkeme süreci 7 Haziran 2016 tarihine ertelendi. İşveren vekilinin buradaki talebi İstanbul Adliyesine bu mahkemenin tekrar görülmesi oldu. Bu, mahkemeyi uzatmayı amaçlayan bir hamleydi. Umarız dava bu adliyede görülerek bu mahkemede sonuçlanır. Buradaki arkadaşlarım ve Bilecik’te çalışan arkadaşlarımızın talebi bu yönde.

 

 

    Sendikanın buradaki varlığını bir nevi ortadan kaldırmak amaçlı veya sendikanın etkinliğini kabullenmemek adına işverenin yaptığı çalışma umarız son bulur. Bilecik çalışanlarına, Bilecik Camiş’e inşallah hayırlı olur” dedi.

Son Güncelleme: 12.04.2016 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle