60 YILLIK BİNA YENİLENİYOR

Bilecik Orman İşletme İl Müdürlüğünün 60 yıllık binası tadilata alınarak yenileme çalışması başlatıldı.

06 Aralık 2016 Salı 12:03
2533 Okunma
60 YILLIK BİNA YENİLENİYOR
     Bilecik Orman İşletme İl Müdürlüğünün 60 yıllık binası tadilata alınarak yenileme çalışması başlatıldı. 
 
 
       Binada ilk olarak çatısının elden geçirilerek ardından elektrik, su, kapı, pencereler, kalorifer tesisatının yenilenmesinin yanı sıra koridorların zeminine fayans döşenecek. Binanın dış kısmı mantolama yapıldıktan sonra boyanacak binaya ayrıca engelli asansörü de inşa ediliyor. Binanın onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandığında daha sağlıklı, kullanışlı, modern görümüne kavuşacağı, ekonomik yönden tasarruflu şekilde çalışanların kullanımına hazır olup yenileme çalışmalarının ise kısa süre içerisinde bitirilip, vatandaşlara yeniden hizmet sunmaya devam edeceği kaydedildi.
 
 
   Tadilat çalışmaları nedeniyle Bilecik Orman İşletme İl Müdürlüğü'nün, Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan eski Öğretmeni Evi binasında hizmet verdiği öğrenildi. 
 

Son Güncelleme: 06.12.2016 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle